Kabel Prep Instruksjoner for BNC Crimp kontakter

Kabel Prep Instruksjoner for BNC Crimp kontakter


En Bayonet Neill-Concelman kontakten er ofte referert til som en "BNC-kontakt"; Det er en låsekontakt som brukes i en rekke profesjonelle audio og høyere-end forbruker audio / video-programmer. For de som gjør disse kablene i feltet, riktig kabel forberedelser avgjørende for å oppnå pålitelig og kvalitet. BNC kabler bruke RG-59 koaksialkabel som sitt fundament, noe som gjør billig BNC forbinder noen få verktøy og skritt unna.

Bruksanvisning

1 Kutt RG-59 koaksialkabel til nødvendig lengde. Sørg for at kuttet er rett og rent. Skyv crimp kragen ned kabelen og ut av veien for nå.

2 Still koaksialkabelen i strip-verktøyet, med enden av kabelen i flukt med enden av verktøyets innsatsen. Grip håndtakene, og vri verktøyet to til tre ganger for å score det ytre kappe. Trekk av enden av kappen for hånd.

3 Brett flettet skjold tilbake mot den ytre jakke. Forvent en liten mengde av flettet skjold filamenter å bryte av; dette er normalt.

4 Still hvit plast dielektriske i strip-verktøyet, med bladet av verktøyet sentrert mellom enden av kabelen og den flettede skjerm. Roter verktøyet fire til fem ganger for å score det dielektriske. Trekk av uønsket isolasjon for hånd.

5 Skyv BNC-kontakten på enden av kabelen, inntil plast dielektriske ligger i flukt med den indre flens på kontakten.

6 Skyv krympe kragen opp kabelen og stanger den fast mot hovedkontakten. Still midten av kraven inn i det større sett av kjever krympeverktøy. Klem fast. Sett den koniske delen av krympekontakten inn i mindre kjever. Klem håndtakene for å feste kontakten.

7 Trim overflødig flettet skjold stikker ut mellom sømmen opprettet mellom kontakten og krympehylse med tuppen av wire cutters.