Instruksjoner om Virgin Mobile Top-Up-kort

Instruksjoner om Virgin Mobile Top-Up-kort


Virgin Mobile er en leverandør av trådløse tjenester tilbyr ingen kontrakt månedlige planer og pay-as-you-go service. Tjenesten tilbys av Virgin Mobile lar brukerne kjøpe kreditter for minutter som de trenger dem. En enkel måte å legge til kreditt til en trådløs konto er å kjøpe og aktivere Topp-Up kort. Topp-Up kortene er tilgjengelige i forskjellige kirkesamfunn og kan kjøpes på steder som selger Virgin Mobile service. Brukere kan aktivere sine topp-up kort på nettet på Virgin Mobile nettside eller via telefon ved å følge instruksjonene på kortet.

Bruksanvisning

Aktiver Online

1 Åpne en nettleser og gå til Virgin Mobile Top-Up nettside. Se link nedenfor i "Ressurser".

2 Skriv inn ditt telefonnummer Virgin Mobile, inkludert retningsnummer, i tekstboksen.

3 Skrap av dekket området på baksiden av Top-Up kort for å avsløre Top-Up Pin nummer. Tast inn nummeret i "Top-Up Pin #" tekstboksen.

4 Klikk "Top-Up Now". Vent til den elektroniske bekreftelsen indikerer kreditt har blitt lagt til din konto.

Aktiver per telefon

5 Dial 888-322-1122 fra hvilken som helst telefon. Prosessen trenger ikke å bli utført fra Virgin Mobile telefon. Vent til talemeldinger for å begynne og velge språk ved å si "engelsk" eller "spansk".

6 Si "Top-Up" for å tilføre verdi til Virgin Mobile konto og si "Top-Up Card" for å angi ønsket metode.

7 Bruk telefonens tastatur til å skrive inn telefonnummeret ditt Virgin Mobile, inkludert retningsnummer.

8 Skrap av dekket området på baksiden av Top-Up kort for å avsløre Top-Up PIN-kode. Skriv inn PIN-koden i når fremmes gjennom telefonens tastatur.

9 Si "Ja" for å bekrefte oppføringene når du blir bedt av automatiserte system. Følg de resterende talemeldinger for å høre balansen og gå ut av systemet.

Hint

  • Det legges til kontoen din ved hjelp av en topp-up kortet beløpet er tilgjengelig for bruk umiddelbart etter at prosessen er fullført.