Instruksjoner om hvordan du fjerner den høyre blinklys på en 2000 BMW 323Ci

Fronten blinklys på 2000 BMW 323Ci er utformet slik at andre drivere for å se hvilken retning bilen er å snu. Fremre høyre blinklys pæren er plassert inne i fender, og det er ikke sikret med noen skruer eller braketter. Hele høyre signal lys montering må låses opp fra innsiden av fender gjennom en liten åpning på siden av dekselet. Når lyspæren enheten er låst opp, kan forsamlingen trekkes ut av fender, og pæren kan erstattes.

Bruksanvisning

1 Parker BMW 323Ci på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen.

2 Finn den lille åpningen på høyre-front fender, i nærheten av blinklys montering. Shine en lommelykt gjennom hullet og finn sølv plast låsetappen på siden av blinklys montering, inne i fender.

3 Stikk enden av en lang flat skrutrekker gjennom hullet og trykk ned på fanen sølv låsing. Dette vil låse blinkenheten fra fender. Fortsett å holde nede låsetappen med skrutrekker mens du trekker i blinklysenheten ut av fender med den andre hånden. Trekk montering og ledningsnettet ut, langt nok slik at pæren kan erstattes. La blinklys montering henge utenfor fender.

4 Skyv innover på lyspæren og skru pæren om lag en kvart omdreining mot klokken for å løsne den fra kontakten. Trekk lyspæren ut av stikkontakten og kast den. Sett den nye 7506 pære i kontakten og trykk den innover mens du vrir den med klokken en kvart omdreining, til den låses på plass.

5 Skyv ledningsnettet av blinklys forsamlingen tilbake gjennom fender og trykk forsiktig inn i fender til sølv låsetapp låser enheten til fender. Forsamlingen skal lage en låse lyd når det sikrer til fender.

Hint

  • De 7506 turn signal pærer kan bli funnet på de fleste noen auto deler butikker eller på nettet.
  • De fleste bilprodusenter og bilverksteder anbefaler også å erstatte både turn signal pærer selv om den andre pæren er fortsatt god. Dette vil forlenge levetiden på både turn signal pærer.
  • Fjerne den høyre blinklys montering på 2000 BMW 323 gjennom den lille åpningen er den eneste måten å låse opp hele forsamlingen fra dekselet.
  • Ikke trykk ned på plastfliken sølv for hardt, eller det vil bryte. Bruk akkurat nok kraft til å låse opp blinklys enheten fra fender.
  • Aldri håndtere de nye erstatningspærer med bare hendene. Dette kan føre til for tidlig brenne ut fra olje på hendene. Hanskene også beskytte hendene i tilfelle at pære pauser.