Instruksjoner for Lade batteriet på en Samsung SC-DC164

Samsung SC-DC164 er et DVD-videokamera. SC-DC164 videokamera kommer med et litiumbatteri. Selv om lithium batterier er kjent for sin langvarige kostnad, til batteriene fortsatt må lades fra tid til annen holde fra å dø. Samsung SC-DC164 er utstyrt med en ladeindikatorlampe som varsler deg når batterinivået er lavt. Så lenge du har gitt strømadapter, kan du lade din Samsung videokamera hvor som helst det er en tilgjengelig stikkontakt.

Bruksanvisning

1 Slå på strømbryteren på videokameraet til "Off" posisjon.

2 Skyv batteriet inn i kupeen sporet på baksiden av kameraet. Batteriet skal sikkert gli på plass.

3 Åpne kontaktdekselet, som ligger ved siden av batteripakken.

4 Koble strømadapteren inn enten et vegguttak eller en tilgjengelig stikkontakt i et overspenningsvern. Koble den andre enden av strømadapterledningen inn i "DC" jack på Samsung videokamera. Ladeindikatoren begynner å blinke. Indikatoren er plassert over "DC In" jack.

5 Koble kameraet fra strømadapteren når ladeindikatorlampen slutter å blinke og lyser. Dette betyr at kameraet er på eller svært nær en 100 prosent lading. Ikke koble batteripakken; ellers videokameraet slås ikke på eller operere.

Hint

  • Hvis indikatorlampen blinker én gang per sekund, er batterilevetiden under 50 prosent. Hvis indikatorlampen blinker to ganger per sekund, er batterilevetiden mellom 50 og 75 prosent, og hvis det blinker tre ganger, er batterilevetiden mellom 75 og 90 prosent.