Instruksjoner for installering Rack & Pinion Steering i en 1984 Honda Accord

Den tannstangsystem i en 1984 Honda Accord er et gir og jernbane design som styrer dreiing av forhjulene. Dette er en selvstendig enhet og er derfor lettere å installere enn andre styresystemer, og det er også mer kompakt. Dersom tannstangsystemet svikter imidlertid, må hele sammenstillingen bli fjernet fra kjøretøyet og erstattes med en ny en, som tar noen få timer for å gjøre.

Bruksanvisning

1 Ligg på ryggen slik at du ser opp på undersiden av bilen. Løft tannstangenheten i kabinettet og skru den på plass med 3/8-inch skralle og socket. Trekk til festeboltene til 29 fot-pounds med momentnøkkel.

2 Installer servoledninger ut mot tannstangenheten ved hjelp av en linje skiftenøkkel. Installer overførings shifter leddet med den skralle og socket. Installer tie rod ender på styringsgruppen rack til styre knokene med 3/8-inch skralle og socket, deretter installere erstatning splinter inn i slottet mutrene på tie rod ender.

3 Monter rattakselkoblingen til tannstangsettet med skralle og socket. Trekk til boltene til 22 fot-pounds med momentnøkkel. Installer forhjulene med dekkskiftenøkkelen. Åpne panseret og finn servostyring væske reservoaret på siden av motoren. Ta av lokket og fyller med servostyring væske.

4 Start motoren. Drei rattet hele veien til venstre, og slå den helt til høyre. Gjenta denne prosessen minst 10 ganger for å lufte servostyringen.

5 Slå av motoren og senke bilen fra bukker ved hjelp av jack.