Instruksjoner for å installere en mindre Pulley på en Mini Cooper S

Instruksjoner for å installere en mindre Pulley på en Mini Cooper S


Mindre trinser i Mini Cooper S spille en rolle i driften av komponenter som servostyring pumpe og dynamo. Vanligvis kan installere disse remskiver i bare noen få timer, og effekten av oppgraderingen kan variere fra umerkelig til utstrakt, avhengig av størrelsen av remskiven. Selv nybegynnere kan vanligvis installere denne typen trinse, så lenge de er villige til å få sine hender litt skitten i prosessen.

Nødvendig verktøy

Du trenger bare grunnleggende hånd verktøy for å fjerne et lager motor trinse, inkludert en 3/8-tommers socket sett, en lirke bar og en boks fastnøkkel. Du kan finne det nødvendig, men å kjøpe en annen størrelse viftereim når du utveksle bare en trinse for en ny. Hvis du installerer en mindre trinse på veivakselen og en større trinse på dynamoen, men du kan ikke kreve en ny tilbehøret drivreim.

Installasjon

For å installere trinsen på Mini Cooper S, må du løsne bolten som holder skivene på plass før du gjør noe annet. Deretter kan du løsne strammer skivene med en boks fastnøkkel. Bare skyv skiftenøkkel over bolten i trinse, deretter press. Hele strammer armen vil bevege seg, løsne tilbehøret drivreim. Når beltet er løs, kan du flytte den ut av veien og ta av hjulet.

effektivitet

Effektiviteten av oppgraderingen avhenger av hvor i tune du er med bilen. At bilen vil trolig ikke gi den kraften du ønsker fordi den ekstra kraften kan bare likestille til mellom seks og åtte hestekrefter. Denne mangelen på strøm er ikke vanligvis merkbar i en bil som Mini Cooper S, som produserer så mye som 190 hestekrefter på lager form. Vanligvis krever det en 10 prosent økning i makt til å gi merkbare drivstoff eller drivstofføkonomi gevinster, noe som betyr at ytterligere endringer, for eksempel en kjølig luft inntak eller et eksosanlegg kan være nødvendig å øke kraften i din Mini Cooper S til poenget hvor du kan føle forskjellen.

installasjonsproblemer

Problemer kan oppstå fra installasjonen av mindre trinser på Mini Cooper S fordi skivene fungerer ved å trekke strøm fra systemer som dynamo og servostyring pumpe for å øke motoreffekten. Som et resultat vil både den dynamoen og servostyring av kjøretøyet blir kompromittert. Du vil se redusert evne til Mini Cooper til å takle ekstra elektriske krav til bilen, noe som kan føre til hyppigere døde batterier. Du vil også merke at rattet på Mini vil føle deg mye vanskeligere å slå enn det gjorde før du installerte trinse --- spesielt når du utfører langsom hastighet manøvrer.