Installasjonsveiledning for Viper 5000 Bilalarm

Bilalarm er en grunnleggende del av kjøretøyet eierskap. En av de beste produsentene av bilalarm er Viper - sin Viper 5000 kan være en av de største bilalarm utviklede. The Viper-systemet kan programmeres til å gjøre alt fra å åpne døren og belysning dome lys, hele veien opp til å slå av starteren dersom bilen er meldt stjålet. The Viper 5000 kan også være litt skremmende å se på hvis du er en nybegynner på å installere alarmer. Her er hvordan du installerer alarm.

Bruksanvisning

Installasjonsveiledning for Viper 5000 Bilalarm

1 Identifisere den primære ledningsnett - det vil ha 12 ledninger, merket som H1 / 1 til H1 / 12. Fargene på ledningene er rød / hvit, rød, brun, gul, svart, fiolett, blå, grønn, svart / hvit, hvit / blå, hvit og oransje. Finn dette sele og gjør deg klar til å koble den til bilens elektriske system.

2 Finn H1 / en ledning på den primære ledningsnettet. Dette er den røde og hvite ledning. Koble ledningen til utløserknappen bagasjerommet på bilen din. Du bør være i stand til å løsne en skrue på baksiden av stammen utløserknappen, slik at du kan sette inn ledningen sammen med den opprinnelige stammen utgivelsen wire, før du strammer skruen ned igjen. Dette gjør at Viper 5000 bil alarm fjernkontroll for å åpne bagasjerommet på bilen.

3 Finn H1 / 2 wire, som er farget rødt. Denne ledningen er hovedinngangen for bil alarm Viper 5000. Fjern sikringen fra ledningen før tilkobling. Det er to alternativer for hvor du skal koble den røde ledningen. Du kan koble ledningen direkte til den positive kraften terminalen på bilen batteriet, eller du kan åpne bilen tenning og skjøte kabelen inn i ledningen som leverer 12V strøm til tenningen. For å gjøre dette, bruke wire strippere å fjerne en liten mengde isolasjon fra tenningsledning. Spleise på den røde ledningen fra Viper 5000 og deretter vikle forbindelse med elektrisk tape.

4 Koble den brune ledningen på bilalarmen Viper 5000, identifisert som H1 / 3. Koble den brune ledningen direkte til den røde ledningen på Avenger sirene og montere sirene under panseret på bilen din. Koble den sorte ledningen til sirenen direkte til et metall-delen på karosseriet. Den brune ledningen leverer strøm til sirenen når alarmen bestemmer det trengs. Sirenen sorte ledningen fungerer som et grunnlag for den nåværende.

5 Ta den gule H1 / 4 ledninger på den primære ledningsnettet av Viper 5000 bilalarmen. Koble den gule ledningen direkte til den positive (+) 12V tenningsledning. Hvis du velger å koble den røde H1 / 2 ledning til tenning, kan du koble dette på samme tid. Det er viktig for den gule ledningen til å ha en full 12 volt når bilen er nøkkelen vris til på-posisjon. Sjekk 12V tenningsledning nøye for å sikre at det ikke er noen hakk, kutt eller andre problemer som kan føre strømmen til kort.

6 Forbered deg på å installere bakken for bil alarm Viper 5000 ved å se under panseret eller kroppen av bilen for en bolt. Finn et fabrikkinstallert båt som ikke har noen andre jordledninger som fører til det. Fjerne bolten fra bolthullet. Hvis det er noen maling på metall rundt bolten hull, skrape den av med et barberblad. Finner den sorte H1 / 5-kabelen på ledningsnettet og plassere ringen terminalen på enden av ledningen på bolten. Deretter plasserer bolten tilbake i sin opprinnelige posisjon. Alarmsystemet er nå jordet til bilens chassis.

7 Sett opp døren trigger inngang. Finn fiolett-farget ledning merket H1 / 6 og koble den til en hvilken som helst eksisterende ledningsnett som har en aktiv 12V krets når dørene er åpne. Ledningene for takbelysning er ofte det beste stedet for denne tilkoblingen. Nøye fjerne en liten mengde isolasjon fra kuppelen lys wire og fra spissen av den fiolette wire. Pakk kobber av den fiolette tråden tett rundt kobber av kuppelen lys wire, deretter forsegle de to sammen med elektriske tape.

8 Finn den blå ledningen merket H1 / 7. Koble denne kabelen til sensor pinnene i enten panseret eller bagasjerommet på bilen din. Dette gjør at bilen alarm Viper 5000 å oppdage hvis noen prøver å bryte seg inn i disse områdene, og til å umiddelbart varsle å kunngjøre tilstedeværelsen av en inntrenger. Bare bruk en skrutrekker til å feste de blå ledninger til en standard sensor pin.

9 Koble den negative døren trigger input til bilalarmen Viper 5000. Dette er den grønne ledningen identifisert som H1 / 8. På samme måte som døren triggerinngangen (H1 / 6) ble forbundet med den ledning som går fra strømkilden 12V til takbelysning, vil den negative siden av trigger bli brukt på den motsatte siden av den kretsen. Den negative strøm passerer vanligvis inn i ledningen som går fra kuppelen lys tilbake til døren bryteren. Spleise døren triggerinngangen (H1 / 8) inn i denne ledning på et punkt mellom døren bryteren og lyset.

10 Opprett en forbindelse med den høye strømutgang fra dome lys tilsyn stafett. Identifisere den svarte og hvite ledningen merket som H1 / 9. Koble enden av denne ledning direkte inn i kretsen for kjøretøyet kuppel lys. Expose kuppelen lys krets ved å åpne lyset rommet, på samme måte som du ville når du skifter pærer. Når kretsen er synlig, finne pluggen port og koble den svarte og hvite ledningen fra Viper 5000 bilalarm i porten.

11 Hopp hvit-og-blå ledningen merket H1 / 10. Denne ledningen er brukt som en kanal 3-utgang og er ikke nødvendig med mindre du installerer ekstra enheter som krever det. For tiden, bare sørg for at det ikke er eksponert kobber på slutten av ledningen og skyv den ut av veien. Hvis det er kobber eksponert på ledningen, brytes det med elektrisk tape slik at det vil være isolert og beskyttet.

12 Hook opp utgangssignalet for å gjøre parkeringslysene blinker. Bruk hvit H1 / 11 wire for dette formål. Fjerne en liten del av isolasjon fra slutten av den hvite ledningen ved hjelp av et par av wire strippere. fjerner også en liten mengde av isolasjon fra ledningen som forbinder parkeringslyset overføringsnoden til parkerings lyspære relé. Vær forsiktig med å skjære hele veien gjennom ledningen. Tvinne trådene sammen slik at det hvite ledning er koblet til lysrelé wire, deretter forsegle forbindelse med elektrisk tape.

1. 3 Ground Viper 5000 bilalarmen når bevæpnet med oransje ledningen merket H1 / 12. Finn en fabrikk bolt på kroppen av bilen som ikke har noen andre komponenter allerede bruker det for en grunn. Under panseret eller under kroppen av kjøretøyet er ideelle steder å lokalisere disse boltene. Skrape bort maling som kan være under bolthodet og benytte bolten for å feste metallringen ved slutten av den oransje ledningen til karosseriet. Din Viper alarmen er nå jordet til bilen når det er bevæpnet.

14 Test din alarm system. Din Viper 5000 skal nå være i stand til å låse opp dørene, lyser innsiden av bilen og forhindre tyveri av kjøretøyet. Test funksjoner i bilen alarm Viper 5000 for å sørge for at alle komponenter fungerer tilfredsstillende.

Hint

  • Forlat aldri din ledninger buntet eller kveilet under dashbordet i bilen. Selv om dette kan virke som den flotteste måten å lagre overflødig lengden på ledningen, vil du faktisk få bedre ytelse fra elektronikk hvis ledningene er helt avslørt.