Informasjon til Belte Extender på Automobiles

Informasjon til Belte Extender på Automobiles


Sikkerhetsbelter i dag kan bli funnet gjennom mange former for transport. På fly, biler og gokart, er moderne sikkerhetsbelte utformet for å holde folk trygge. Det finnes tilfeller, imidlertid, når et setebelte forlenger er nødvendig for bruk i biler.

Historie

Den moderne sikkerhetsbelte kommer danne spede begynnelse. Setebelter dukket opp i USA i 1900, ifølge Prevention Institute. På 1920-tallet, USA vedtok design for bruk i biler, og setebelter begynte å bli installert i racerbiler. Men det tok en annen 30 år før fabrikken installasjon av sikkerhetsbelte begynte.

Funksjon

Sikkerhetsbeltet har en bestemt funksjon: sikkerhet. Tusenvis av mennesker dør i trafikkulykker hvert år etter ikke å bruke bilbelte, ifølge US National Highway Traffic Safety Administration. Beltene er utformet for å holde folk sikker i tilfelle av en ulykke, for å hindre dem fra å bli kastet fra kjøretøyet.

En bilbelte extender kan også brukes på fly, slik at bedre sikkerhet på tvers av ulike transportmidler.

Seat Belt Extender

Sikkerhetsbelter består vanligvis av to stropper, hvorav den ene kan være ganske kort, som forbinder med en spenne eller klinke. Den andre stroppen er lengre og kan justeres på en eller annen måte, slik at bare den lengden som kreves er brukt. Men er noen ganger en utvidelse nødvendig.

Bilbeltet extender er en lengde på stroppen som kobles sikkert til stroppene i en bil. Extender kan være nødvendig for de med visse helsemessige forhold. Ekstenderne er tilgjengelig i en rekke størrelser, noe som gir den beste sikkerhet med den beste stroppen lengde for alle.

lover

I de fleste områder av USA, er det loven krever bruk av bilbelte i bil. Hvis den installerte stroppen lengden ikke fungerer for noen, gjør at extender personen til å holde seg innenfor loven.

Installasjon

Informasjon til Belte Extender på Automobiles

Mange stater mandat at bilførere og passasjerer bruker bilbelte.

Noen forlengere smetter inn i eksisterende troppen, mens andre kan kreve spesiell installasjon. Hvis du kjøper en bil ny, kan det være mulig å ha extender installert på kjøpstidspunktet. For de som ikke kjøper en ny bil, er det universelle setebelte forlengere som passer de fleste biler.

forholdsregler

Riktig lengde setebelte forlenger skal alltid brukes. Det er viktig å bekrefte at en utvider oppfyller sikkerhetsforskriftene før du bruker den.