Hvorfor min iPod Mini Freeze Min datamaskin under oppdatering?

IPod mini kan bare bli oppdatert med ny programvare ved å synkronisere enheten med iTunes på datamaskinen din. Likeledes er iTunes brukes til å oppdatere iPod med nye sanger. Hvis datamaskinen konsekvent fryser når du forsøker å oppdatere iPod, er det mest sannsynlig at ikke nok korttidshukommelse er tilgjengelig.

Ikke nok minne

Datamaskiner er utstyrt med en begrenset mengde RAM eller Random Access Memory. RAM er ansvarlig for forvaltningen av korttidshukommelsen på en datamaskin, og hvis for mange programmer kjører til enhver tid, kan datamaskinen eller en av sine programmer fryse. For å eliminere problemet, enten kjøpe og installere mer RAM i datamaskinen, eller lukke alle andre programmer før du prøver å oppdatere din iPod i iTunes.

utdaterte iTunes

Hvis du kjører en versjon av iTunes som er utdatert, kan det ikke være i stand til å håndtere oppdateringen til iPod mini, fordi det ikke er utstyrt til å lese den. Sjekke for å se om en ny versjon av iTunes er tilgjengelig bare tar en liten stund. Klikk på «Hjelp» -fanen øverst i iTunes-vinduet og velg "Søk etter oppdateringer". Hvis en ny versjon av iTunes er tilgjengelig, vil du bli bedt av en pop-up vindu for å laste ned og installere den.

ødelagt Files

Hvis du ikke oppdatere iPod-programvaren, men snarere å synkronisere musikk til enheten, kan en skadet musikkfil føre iTunes til å fryse midtveis i sync oppdatering. For å finne ut hvilke blant musikkfilene er skadet, starter iTunes, og klikk deretter hver fil du vil synkronisere individuelt. Hvis en sang ikke vil spille eller fryser iTunes, kan du slette den fra biblioteket.

Feilsøking

Hvis alt annet mislykkes, avinstallere og deretter installere iTunes på datamaskinen din bør utbedre de fleste problemer med frysing. Når en iPod absolutt ikke vil oppdatere uten å fryse datamaskinen, kan du autorisere en annen datamaskin for å arbeide med enheten. Når den andre datamaskinen er autorisert, fullføre iPod programvareoppdatering.