Hvordan Wire Up Kicker Comp subwoofere

Kicker Comp subwoofere, eller ubåter, en sentral del av Kicker subwoofer lineup - tilbyr solid bass ytelse til en moderat pris. Comp subs kommer i en rekke størrelser, men alle av dem er koblet til forsterkeren på samme måte. Kabling opp en Kicker Comp subwoofer isn & # 039; t vanskelig jobb, og bør ta kort tid å fullføre.

Bruksanvisning

1 Ta endene av høyttaler wire kabler som er koblet til forsterkeren til baksiden av subwooferen. Kontroller at postive ( "+") og negative ( "-") ledninger er installert i de tilsvarende sporene på forsterkeren.

2 Skyv inn den røde terminalen innlegget plassert på baksiden av subwooferen. Det vil være to innlegg, en farget rød og den andre farget svart. Skyv den nakne enden av høyttalerledningen med den positive ( "+") merking inn i hullet som vises i terminalen innlegget når du trykker ned på terminalen. Slipp-terminalen for å klemme ledningen på plass.

3 Skyv inn den svarte terminalen innlegget plassert på baksiden av subwooferen. Skyv den nakne enden av høyttalerkabelen med den negative ( "-") merking inn i hullet som vises i terminalen innlegget når du trykker ned på terminalen. Slipp-terminalen for å klemme ledningen på plass.