Hvordan Wire en Pioneer DEH

Hvordan Wire en Pioneer DEH


Installere en Pioneer DEH stereo er rask og enkel. Selv med svært lite erfaring, alt du trenger riktig utstyr. Med litt flaks, kan det være ferdig i løpet av minutter.

Bruksanvisning

Installere vår pioneer DEH dekk

1 Koble den positive terminalen på bilbatteriet med en skiftenøkkel.

2 Ta av instrumentpanelet foran stereoanlegget. Rådfør kjøretøyet manual for veibeskrivelse. En skrutrekker sett kan være nødvendig.

3 Trekk den gamle stereo fra dashbordet. Noen ganger de er skrudd i på frontpanelet, men ofte de sprette rett ut.

4 Trekk ut ledningsnett og antennen fra din gamle stereo.

5 Plugg den gamle selen og antennen inn i den nye stereo. Hvis den gamle stereo er en Pioneer, vil de trolig matche. Hvis ikke, må du ledningen i den nye selen.

6 Koble ledningene fra den gamle selen nøye. Bruk wire strippere til å klippe og stripe ledninger fra dashbordet og den nye stereo som nødvendig.

7 Koble den hvite ledningen til den positive venstre fronthøyttaler wire, koble hvit med svart til den negative venstre fronthøyttaler wire. Bruk elektriske tape trygt vikle flettet tilkobling.

8 Koble den grå ledningen til den positive høyre fronthøyttaler wire, koble grå med svart til den negative høyre fronthøyttaler wire. Bruk elektriske tape trygt vikle flettet tilkobling.

9 Koble den grønne ledningen til den positive bakre venstre høyttaler ledning, koble grønn med sort til den negative bakre venstre høyttaler wire. Bruk elektriske tape trygt vikle flettet tilkobling.

10 Koble den fiolette ledningen til den positive bakre høyre høyttaler ledning, kobler fiolett med svart til den negative bakre høyre høyttaler wire. Bruk elektriske tape trygt vikle flettet tilkobling.

11 Koble den sorte jordledning til metall skrue eller bolt plassert i dashbordet for å jorde stereo.

12 Koble strømledningene. Bruk elektriske tape trygt vikle flettet tilkobling.

1. 3 Koble til antennen og sele til baksiden av Pioneer DEH Stereo.

14 Koble til batteriet og test for å sikre at Pioneer DEH er riktig tilkoblet. Hvis ikke, kontrollerer alt av ledninger.

15 Sett radioen i dashbordet. Monter dash etter behov.