Hvordan Wire en MTX

MTX er en respektert produsent av bilstereo subwoofere. Legge til en subwoofer til bilens lydsystem vil forbedre bassresponsen og naturtro gjengivelse av systemet. Når kabling en MTX, må du utvise forsiktighet for å sikre at ledningene er gjort riktig. Mens potensialet for skade på subwooferen er liten, vil et feilkoblet subwoofer ikke spille på topp ytelse.

Bruksanvisning

1 Fjern 1/2 tomme av isolasjon fra endene av de to høyttaler ledningen fører koblet til bilen din forsterker. Identifisere hvilke av lederne er forbundet til den positive terminalen til forsterkeren (+), og som er forbundet med den negative (-) terminal.

2 Skyv inn den røde, positive (+) terminalen på kurven med subwooferen. Dette åpner et lite hull i terminalen. Sett nakne enden av ledningen som er koblet til forsterkerens positive (+) fører inn i åpningen og frigi terminalen for å klemme ledningen fast.

3 Skyv inn den svarte, negative (-) terminalen på kurven med subwooferen. Dette åpner et lite hull i terminalen. Sett nakne enden av ledningen som er koblet til forsterkerens negative (-) fører inn i åpningen og frigi terminalen for å klemme ledningen fast.