Hvordan Wire en Bilalarm

Mange bilalarm er gjør-det-selv-enheter, og ikke ta mye tid å installere. De kan også legge til en ekstra følelse av sikkerhet for bilen i tilfelle av innbrudd eller tyveri. Biler kan variere for hvordan å montere visse deler av alarmen, så det er viktig å ha installasjonsmanualen.

Bruksanvisning

Hvordan Wire en Bilalarm

1 Slå av bilen. Åpne panseret av bilen. Sett alarmen del på metalloverflaten under panseret og sørg for at det vender ned slik at det ikke blir våt.

2 Ta alarm strømledningen og koble den til bilens batteri med en sikring (sørg for at du vet sikringsstørrelsen på bilen din, som du finner i bilens bruksanvisningen). Bor et hull gjennom gummi i brannmuren på bilen som går mot hanskerommet på passasjersiden av bilen. String alarmens ledningen gjennom hullet slik det er i hanskerommet. Deretter bruker installasjonsveiledning for å se hvor du skal plassere støtsensoren.

3 Bestem hvor du skal plassere LED status indikator på alarmen. Bor et hull gjennom dashbordet til denne plasseringen og streng ledningen gjennom det, sikre den med dobbeltsidig tape over hullet.

4 Fjern innsiden panelet fra deg bilen døren forsiktig med en skiftenøkkel. Finn ledningene som er ansvarlig for bilens elektriske låser på dørene og koble alarmdørs-lock relé ledninger til bilens kraft låse ledninger. Disse ledningene vil vanligvis være de eneste som strekker seg til makten sluseområdet. Dette vil avhenge av hvilken type alarm, så ta varsel om hva instruksjonene som står i manualen for dette trinnet. Hvis bilen din trenger nåværende sensing, vil det være klart i manualen og du vil trenge for å koble at på dette tidspunktet. Dersom skiltene er uklart i manualen, ringe teknisk støtte fra alarmselskapet.

5 Finn starteren tråd av bilen og installere noen komponenter som kan deaktivere bilen startes. Dette ville innebære wire og et klipp som fulgte med alarmsystemet. Starteren ledningen er en tykk ledning som går fra batteriet til rattstammen. Noen alarmer har denne funksjonen, mens andre ikke gjør det.

6 Sjekk alle ledninger å sørge for at de er skikkelig festet som nevnt i manualen, trygt ut av fuktighet måte.

Hint

  • Alltid være forsiktig når du arbeider med elektriske ledninger og skarpe gjenstander.