Hvordan Wire Dual Automotive Batterier

Hvordan Wire Dual Automotive Batterier


Hjelpe enheter i biler som radioer og forsterkere noen ganger krever en stor mengde strøm og kan raskt tømme en enkelt bil batteri til det punktet at det ikke kan gi nok strøm til å starte engine.Dual batterisystemer løse dette problemet ved å bruke ett batteri for å starte motoren og et separat batteri for å drive hjelpe utstyr.Disse batteriene er parallellkoblet gjennom et batteri isolator. Den isolator gjør at begge batteriene å lade, men bare ett batteri kan være helt utladet.

Bruksanvisning

1 Koble den røde positive batterikabelen fra batteriet en og koble den til midten eller dynamo terminalen på isolator. Batteriet 1 er den eksisterende batteri som starter motoren. Koble til en ny røde batterikabelen fra den positive polen på batteriet 1 til startbatteriterminalen på isolatoren.

2 Koble en svart jordledning til den negative polen på batteriet 2 og malte den til bilens ramme. Batteri 2 er det nye batteriet. Den ene enden av en andre ny batterikabelen til den positive terminalen på batteriet 2, og koble den andre enden av den kabel til den andre pol på batteriet isolator.

3 Sjekk og sørg for at alle tilkoblinger er tette. Strøm for elektroniske enheter som forsterkere bør tas fra den positive polen på batteriet 2. Dette systemet vil isolere de to batteriene, men vil også tillate dem å lade fra samme dynamo.