Hvordan virker en HD-TV-antenne arbeid?

Hvordan virker en HD-TV-antenne arbeid?
Hvordan virker en HD-TV-antenne arbeid?

Jordens Curve

En viktig faktor for å forstå hvordan en HD-TV-antennen fungerer er å forstå hvorfor en er nødvendig i første omgang. Selv om omfanget av en standard TV-sending er stort, på grunn av kurven av jorden (som vanligvis endres hver 80 miles), kan et signal ikke mottas uten noen form for en antenne. Den HD-TV-antenne mottar et TV-signal som kringkastes. Antennen konverterer også at signalet til lyd og video informasjon som deretter brukes av TV å presentere for deg uansett hva programmerings du prøver å se på.

lokale sendinger

Uten noen form for kabel-tjenesten, bare får en HD-TV-antenne lokalkringkasting. Men det store flertallet av boliger i (oppover på 80 prosent) USA plukke opp minst fem lokale TV-stasjoner med bare en antenne. Disse er som regel de store nettverkene (NBC, ABC, CBS, Fox) med overførings kilder i alle store byer rundt om i landet. Mindre nettverk (Comedy Central, TNT, TBS) kan bare mottas via en slags pay-TV.

Bildekvalitet

Selv om det ikke kan virke som det, en HD-TV-antenne faktisk gir bedre bildekvalitet enn en kabel-TV gjør. Dette er på grunn av kompresjon. For å billig og effektivt overføre store mengder data direkte inn i huset ditt gjennom en koaksialkabel, har kabel-TV-leverandøren for å komprimere dataene. Dette resulterer i et tap av bildekvalitet, selv om det ikke er en vesentlig ett. Lokale stasjoner som sender over luften sende ut et signal som er helt ukomprimert, noe som betyr at bildet er på sitt høyeste mulig oppløsning og bildet er av best mulig kvalitet.