Hvordan virker en Detroit Locker på en lastebil arbeid?

Hvordan virker en Detroit Locker på en lastebil arbeid?


Kjent for sin tidlig varemerke "clunking" støy i svinger, er Detroit Locker en automatisk differensialsperre som satte sitt preg blant hobby syklistene og off-road entusiaster som starter i 1960. Stort sett uendret, er Detroit Lockers fortsatt laget av Eaton som i 2011.

Historie

Først markedsført som No-Spin differensial i 1941, Detroit Locker, produsert av Tractech av Madison Heights, Michigan, ble lansert for offentligheten som en ettermarkedet add-on i 1969. Eaton Corporation kjøpte Trachtech i 2005 og fortsetter å produsere Detroit Locker i dag.

Funksjon

Som alle automatisk låsing differensialer, låser Detroit Locker hjulene på en aksel sammen når strømmen blir brukt, leverer begge hjul med 100 prosent strøm. Dette er nyttig for terreng som krever flere firehjulsdrift. På svinger eller når dreiemomentet ikke er brukt til Detroit Locker, tillater en sperre tann-hopping mekanisme hjulene til å "låse opp" og slå på ulike priser til riktig forhandle frem en sving.

applikasjoner

Mens Detroit Locker har åpenbart appell for off-road entusiaster, på grunn av sitt rykte for holdbarhet, street syklistene har også favoriserte Detroit Locker. Ford forhandlere tilbød Detroit Locker oppgraderinger som over-the-counter utskiftninger i løpet av 1960-tallet.