Hvordan vet forskjellen mellom iPhone 3G vs 3GS

Apple iPhone er den nyeste og beste i mobiltelefon-teknologi, men det har vært litt forvirring siden det er to versjoner som er svært lik en annen. Hvordan kan du vite forskjellen mellom iPhone 3G vs 3GS? Les følgende trinn, og det bør bli krystallklart.

Bruksanvisning

1 For å bruke iPhone 3G eller 3GS, få på AT & T-nettverket. Hvis du ikke er abonnent allerede, som må være det første steget - gå til AT & T butikk og registrere deg. Hvis du starter en ny kontrakt med AT & T, vil du motta en stor rabatt på hva iPhone du velger. Det samme gjelder hvis det er på tide å fornye to års kontrakt.

2 Bestem deg for hvor mye minne du trenger for din iPhone. IPhone 3G inneholder 8 GB minne, slik at den kan holde ca 800-1000 sanger, og også en god del søknader. Hvis du er mer interessert i å laste ned filmer, vil bare noen få plass på denne. IPhone 3GS har 16 GB minne eller 32 GB, avhengig av hvilken modell du velger. Jo mer minne du har, jo mer sanger, bilder og filmer du kan laste ned. Den 16 GB vil trolig holde et par tusen sanger eller bilder, eller ca 8 filmer.

3 Finne ut om en raskere prosessor er nødvendig for dine behov. IPhone 3G prosessor er 412 MHz. IPhone 3GS prosessor opererer på 600 MHz. Den trivielle økning i hastighet er virkelig mindre når det gjelder å åpne / kjøre programmer - du bare spare sekunder.

4 Tenk på kamera og videofunksjonalitet. Har høyere kvalitet bilder rolle for deg? IPhone 3G-kameraet er 2 megapiksler, men iPhone 3GS kameraet er 3 megapiksler. Bare 3GS har videofunksjon og som en morsom tillegg en innebygd kompass program som virker som en ekte magnetisk kompass.

5 Til slutt, finne ut hva du er villig til å betale for en iPhone. Som ny kunde til AT & T, vil iPhone 3G koster $ 99 (det samme hvis kontrakten er klar til å bli fornyet.) Den 3GS vil kjøre ca $ 199 for 16 GB, eller $ 299 for 32 GB, men igjen, det er for nye abonnenter eller de klar til å oppgradere. Hvis du er med AT & T i dag, og kontrakten er et sted i midten av to år kravet, vil du betale mer - ikke full pris, men kostnaden vil avhenge av hvor mye lenger finnes i kontrakten din. Gå til apple.com og satt i telefonnummeret ditt for å finne ut hva du må betale for å få en iPhone.

Hint

  • Hvis det er på tide å fornye kontrakten snart, vente og nyte besparelser.
  • Sørg for å kjøpe ekstra forsikring. Det er lurt å være forsikret for hele to års kontrakt.
  • Avstå fra å kjøpe overhalte enheter. Besparelsene er liten, og du ber om problemer.