Hvordan Tune Up en 1999 Dodge ES

Tuning opp din Dodge ES vil sørge for at du får topp ytelse ut av kjøretøyet. Utføre en optimalisering vil også forbedre gass kjørelengde og hestekrefter, slik at din Dodge motoren ikke jobbe hardere enn nødvendig. For å utføre en melodi på en Dodge ES betyr at du vil være i endring ut tennpluggene, tennplugg ledninger og distributør cap. Dette er en ganske enkel prosjekt som ikke skal ta mye av din tid og krever bare grunnleggende verktøy for å fullføre.

Bruksanvisning

Endre tennplugger

1 Koble fra batteriet i Dodge ES. Fjern den negative kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel for å forhindre elektriske støt mens du utfører melodi.

2 Fjern tennpluggkabelen fra den første tennpluggen i motoren. Bare trekke ledningen ut. Ta en tennplugg skralle og skru ut tennpluggen nøye. Fjern tennpluggen fra sokkelen i motoren.

3 Installer den nye tennpluggen på plass med tennpluggen skralle. Plugg ledningene tilbake i tennpluggen. Gjenta denne prosessen for alle tennpluggene i Dodge motor.

Bytte tennplugg ledninger

4 Trekk av støvelen eller støpselet fra tennpluggkabelen for å koble ledningen fra tennpluggen, og også fra distributør cap.

5 Ta den nye tennpluggkabelen og koble den til distributør cap og deretter til tennpluggen. Sørg for å endre hver ledning én om gangen.

6 Gjenta denne prosessen for alle tennplugg ledninger.

Distributør Cap og Rotor

7 Trekk hver av tennplugg ledninger fra distributør cap. Sett dem inn i den nye hetten.

8 Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene som holder distributør cap på plass. Fjern hetten fra distributøren.

9 Fjern rotoren fra distributør skaftet av Dodge med Phillips skrutrekker. Bytt rotoren i fordel akselen og skru den på plass.

10 Plasser den nye distributør cap på distributør med Phillips skrutrekker. Sett den negative batterikabelen til batteriet.