Hvordan Tow Med en Jeep Liberty

Hvordan Tow Med en Jeep Liberty


Sleping med jeep liberty er ikke vanskelig å gjøre trygt og riktig. Du kan gå til noen super sentrum og kjøpe tilhengerfestet og bremselys tilkobling og få tilhengerfestet installert på Jeep Liberty på super sentrum. Du kan ikke taue uten noen form for hengerfeste, og tauing uten å jobbe bremselys er ikke trygt.

Bruksanvisning

1 Back Jeep Liberty til tilhengeren. Koble tilhengeren armen til tilhengerfestet. Løft tilhengeren armen og plasser trailer arm over ballen på tilhengerfestet. Trykk hardt ned på tilhengeren armen inntil tilhengeren armen kobles sikkert til tilhengerfestet. En snapping lyd vil varsle deg om at tilhengeren er låst på plass.

2 Koble kjedene på tilhengeren til tilhengerfestet. Sett kroken på slutten av hver kjede i hvert støtte hullet på tilhengerfestet.

3 Koble bremselys ledningen på traileren til bremselyset inngangen på Jeep Liberty trekkrok. Skyv tilkoblings på tilhengeren bremselys ledningen inn i bremselyset inngangen på tilhengerfestet. Pump bremse peddle i Jeep Liberty for å være sikker på at bremselysene på tilhengeren fungerer som de skal.

4 Last lasten på tilhengeren og sikre lasten på hengeren med de riktige festeremmer.

Hint

  • Ikke å ha jobbet bremselysene på slep tilhenger kan føre til en ulykke.