Hvordan tjene mer rom på min Android Phone

Hvordan tjene mer rom på min Android Phone


I motsetning til de fleste datamaskiner, kan du ikke oppgradere eller utvide det interne minnet på din Android telefon. Som du installerer nye programmer, endelig minnet på telefonen fyller kapasitet. Når dette skjer, kan du ikke legge til nye apper og kan ikke være i stand til å oppdatere eksisterende apps. Telefonen vil også kjøre sakte fordi det ikke er minne for program cacher. Du har flere alternativer for å gjøre mer plass i telefonens minne.

Bruksanvisning

1 Slett ubrukte programmer. Trykk på "Meny" -knappen, trykker du på "Innstillinger", og trykk deretter på "Programmer". Klikk "Manage Applications". De er installert på telefonen applikasjoner er oppført med mengden minne som hver app bruker. Trykk på et programnavn og trykk på "Avinstaller" for å fjerne appen fra telefonen.

2 Klare appbuffere. Åpne "Innstillinger" touch "Programmer", deretter "Manage Applications". Trykk på et program og trykk på "Clear Cache" for å slette bufrede data. Ikke alle apps cache data og cache er ofte gjenskapes når programmet kjører, men det gjen cache er vanligvis mindre enn den lagrede cache.

3 Flytte programmer til microSD-kortet. Åpne "Innstillinger", klikker på "Programmer", og trykk deretter "Manage Applications". Klikk på en applikasjon. Trykk "Flytt til SD-kort" for å fjerne appen fra telefonens minne og kjøre det fra microSD-kortet.

Hint

  • Ikke alle søknader vil løpe fra microSD-kortet. Gratis apps er tilgjengelig i Android Market for å skanne programmene på telefonen og overføre noen apps som kan flyttes til microSD-kortet.