Hvordan Tekst en App til telefonen

Det finnes ulike mobiltelefoner som er kompatible med ulike typer Google-programmer. Google har utviklet sin Google Mobile nettsted for å gjøre deg i stand til å sende søknader til den mobile enheten via tekstmelding; Men for å bruke denne tjenesten, har den mobile enheten til å støtte SMS tekstmeldinger. Med Google Mobile, kan du sende apps til en rekke mobiltelefoner, inkludert iPhone, Blackberry, Android, Nokia S60 og andre Windows-baserte enheter. Standard tekstmeldinger priser kan gjelde, avhengig av din tekst plan.

Bruksanvisning

1 Gå til Google Mobile Web-side.

2 Hold markøren over musen over "Mobile Apps" -kategorien vises i øvre venstre område av Google Mobile siden. En rullegardinmeny viser deretter en liste over programmer som er tilgjengelige.

3 Klikk på programmet du ønsker å tekst til telefonen din, eller klikk på alternativet som sier "Mer ..." for å se flere programmer. Når du har klikket på programmet du ønsker å tekst til telefonen din, vil du bli omdirigert til en side dedikert til programmet du har valgt.

4 Klikk på "Send til telefon" -kategorien vises i øvre høyre delen av siden som tilsvarer den applikasjonen du valgte.

5 Skriv inn 10-sifret telefonnummer på pop-up boksen som vises på midten av skjermen. Skriv inn ditt mobilnummer i feltet som vises under der det står "Angi mobiltelefonnummeret ditt."

6 Velg land fra rullegardinmenyen som vises under der du skrev inn telefonnummeret ditt. Hvis du er i USA, trenger du ikke å gjøre dette fordi USA er det landet som er valgt som standard.

7 Klikk på "Send en tekstmelding til telefonen din" -kategorien, og applikasjonen du valgte vil bli sendt til din mobile enhet via tekstmelding. Åpne tekstmelding på mobiltelefonen din, og velg lenken for å få tilgang til programmet du valgte.