Hvordan stoppe en mobiltelefon fra Arbeids

Hvordan stoppe en mobiltelefon fra Arbeids


Deaktivering mobiltelefonen er lett og usedvanlig grei. Det kan være lurt å stoppe din mobiltelefon fra å arbeide for flere grunner. Disse spenner fra å velge en ny leverandør for å flytte ut av landet for å ha hatt telefonen stjålet. Avhengig av årsaken til at du ønsker å deaktivere telefonen, samt kontrakten du har godtatt, det er forskjellige måter å gå om det. Alle disse metodene er effektive og vil bringe deg til slutten du ønsker.

Bruksanvisning

Avbryt Vedlikehold

1 Ring din mobiltelefon tjenesteleverandøren og informere det som du ønsker å avbestille din mobiltelefon. Det kan vurdere en straff hvis du bryter kontrakten før den utløper. For eksempel Verizon politiske stater, "Hvis kontrakten sikt resultater fra kjøpet av en avansert enhet etter den 14 november 2009, tidlig avslutning avgift vil være $ 350 minus $ 10 for hver hel måned av kontrakten begrep som du fullfører." Hvis telefonen din er en pay-as-you-go mobiltelefon, trenger du ikke pådra seg noen form for straff for å avbryte betalinger.

2 Spar noen kontaktinformasjon du har på telefonen din som du ønsker å beholde, bare for å sikre at du ikke mister den i prosessen, spesielt hvis du har lagret det på selve telefonen.

3 Slå av telefonen når oppsigelsen kommer (du kan ha hatt å vente på slutten av en bestemt utbetalingsperiode). Telefonen fungerer ikke lenger.

I tilfelle av en stjålet telefon

4 Ring din mobiltelefon leverandøren og rapportere telefonen stjålet.

5 Indikerer at du ønsker å deaktivere telefonen slik at den som stjal den er ute av stand til å bruke det. Mobiltelefonen leverandør vil mest sannsynlig utsette telefonen, i motsetning til helt deaktivere det, i håp om at du gjenopprette det. Som AT & T nettstedet sier: "Etter at du har suspendert den trådløse tjenesten, kan telefonen ikke brukes til å ringe eller motta anrop, viderekoble anrop, hente talepost, eller tilgang til datatjenester. Suspentrådløs fritar ikke det trådløse telefonnummer. Vi vil beholde den trådløse nummer for deg. "

6 Sende inn et krav for din stjålet telefon hvis du har forsikring på den. Hvis ikke, må du kjøpe en ny telefon hvis du ikke gjenopprette din.

enkle metoder

7 Ta ut SIM-kortet. Dette er effektivt hvis du ikke ønsker å gå gjennom trinnene for å avbryte telefonen din, eller du bare ønsker å midlertidig stoppe den fra å jobbe. Uten SIM-kort, kan ikke telefonen koble til mobiltelefon tårnet.

8 Fjern telefonens batteri. Uten batteri, er telefonen ubrukelig og ute av stand til å kjøre, uansett om en plan er koblet til telefonen eller SIM-kortet er i den. Igjen, dette er en flott løsning hvis du ønsker å midlertidig stoppe din mobiltelefon fra arbeidslivet.

9 Heng opp telefonen via mobiltelefonen. Enkelte leverandører kan gi rom for dette uten straff, og deretter kan du aktivere telefonen. Dette er nyttig hvis du er på vei ut av landet midlertidig, og vil ikke være behov for telefonen din.