Hvordan Stopp ukjente innringere

Hvordan Stopp ukjente innringere


Når du mottar et innkommende blokkert anrop (som kan vise som "Ukjent", "Anonym" eller "Private" i telefonen ringer-ID), kan det være irriterende fordi du ikke vet om det er en telefon fra noen du kjenner eller en telefon fra en selger eller telefonselger. Heldigvis kan du kjøpe produkter og tjenester for å avdekke eller stoppe disse samtalene. Du kan også registrere telefonnumre gratis med National Ikke Ring Registry.

Bruksanvisning

1 Bestill blokkering av ukjente anrop. De fleste faste, DSL og VoIP-operatører tilbyr en rekke blokkere tjenester for en månedlig avgift. For eksempel kan du bestille anonym samtale avvisning (når en innringer med en blokkert nummer ringer, ber om en innspilling kallet til avblokkeres for at den skal ringe gjennom), ring skjerm (mens ukjent innringer er på vent, kan du avvise, godta eller sende samtalen til talepost), selektiv viderekobling (kun telefonnumrene du listen blir videresendt til et annet telefonnummer). Ta kontakt med din operatør og be som blokkerer tjenester det gir.

2 Kjøp en maskeringstjeneste. For eksempel TrapCall lar deg tilpasse hvordan du ønsker å blokkere innkommende samtaler for en mobiltelefon. Du kan avsløre navn og telefonnumre til ukjente som ringer deg, sette opp en liste over telefonnumre for å blokkere, transkribere og sende talemeldinger til en spesifisert e-postadresse).

3 Kjøp en ekstern enhet. Det er eksterne enheter, for eksempel PrivacyCall av Digitone Communications eller TeleZapper av Personvern Technologies, Inc., som gir deg muligheten til å stoppe ukjente samtaler på faste telefoner. PrivacyCall lar deg blokkere anrop fra telefonbokser, 800 tall, de med blokkerte ringer deg, en liste med tall du ønsker å ikke ringe gjennom og mer. TeleZapper fungerer med din telefon eller telefonsvarer til redusere samtaler fra telefonselgere ved å koble samtaler før de ringer gjennom.

4 Registrer deg med National Ikke Ring Registry. Du kan registrere, gratis, Har noen faste eller celle telefonnummer med National Ikke Ring Registry (Donotcall.gov), som forbyr de fleste telefonselgere fra å ringe nummeret ditt. For å registrere nummeret ditt, gå til Donotcall.gov, trykker du på "Registrer nå" -knappen, og følg instruksjonene. Dersom det etter trettien dager, er du fortsatt mottar telefonsalg samtaler, kan du sende en klage til National Ikke Ring Registry.