Hvordan Start eller Reset En Blackberry Storm

i å lære hvordan å starte på nytt eller starte en Blackberry Storm telefon Interessert? Dessverre er det ikke mulig å gjøre en myk omstart ved å holde nede enkelte taster som det er med bjørnebær som har et fysisk tastatur.

Men det er to andre måter du kan tilbakestille Blackberry Storm ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Først, hvis du ønsker å gjøre en hard reset av din Blackberry Storm, må du ta ut batteriet. For å gjøre dette, ta av batteridekselet ved å trekke det opp og ut. Ta deretter ut batteriet.

Dette vil slå av din Storm før du setter batteriet inn igjen og starte på nytt.

2 Neste, hvis du ønsker å unngå å gjøre en hard start, det er en måte å gjøre en myk tilbakestilling på en Blackberry Storm. Det første trinnet i denne metoden er å laste ned en Storm program som heter "Soft Reset". Dette kan lastes ned OTA (OTA).

3 For å kjøre dette programmet, må du deaktivere kompatibilitetsmodus før du kjører den for første gang på Storm. Gå til Valg-> Avansert Alternativer> Applications> (Hit Blackberry Meny-knappen) -> Marker Deaktiver kompatibilitetsmodus

4 Nå starter "Soft Reset" program. En skjerm vil komme med to knapper: "Reset" og "Avbryt". Velg "Reset" og din Blackberry Storm vil gjennomføre en myk start.

Hint

  • Det finnes lignende programmer tilgjengelig for Storm og andre Bjørnebær som gjør det samme.