Hvordan spyle Window Washer Reservoir

Hvordan spyle Window Washer Reservoir


Kjøretøyer har et vindu vaskemaskinen reservoar som holder spylervæske for rengjøring av frontruten. Ved å trykke på knappen i bilen for vindusspylervæske aktiverer en pumpe som overfører vann fra bunnen av reservoaret langs en slange og ut gjennom dyser som spray frontruten. Reservoaret trenger sporadisk spyling for å rense det, så ingen små biter av rusk inn i systemet og stoppe opp slangen eller munnstykker som hindrer flyten på frontruten.

Bruksanvisning

1 Slå kjøretøyet av, åpne panseret og la den avkjøles helt å unngå brannskader.

2 Ta tak i lokket på vindusspylertanken og dra den rett opp for å åpne reservoaret. Vinduet vaskemaskin reservoaret er vanligvis på passasjersiden av en bil i nærheten av brannmuren på baksiden av motorrommet. Det er en gjennomskinnelig eller gjennomsiktig beholder med et lokk og en slange på bunnen.

3 Plasser tang på slangen ved bunnen av reservoaret og trekke slangen rett ned og ut. Noen modeller har en metallklips å presse med tang eller et metall slangeklemme for å løsne med en flat skrutrekker for å trekke slangen av. Innholdet av reservoar vil drenere ut i bunnen.

4 Plasser en dyse på en hageslange og vri den med klokken. Slå hageslangen ventil på i mot klokka.

5 Spray vann fra hageslangen i vindusspylerbeholderen for å skylle ut noen kalsium buildup eller sediment. Vann og sediment vil løpe ut i bunnen av reservoaret på bakken.

6 Skrubb innsiden av reservoaret med en tannbørste for å fjerne vanskelige flekker. Skyll grundig med hageslangen.

7 Snu hageslange ventilen med klokken for å slå den av.

8 Presse slangen ut mot bunnen av reservoaret. Fest den med metall slangeklemme eller metall klipp hvis det ble fjernet for å fjerne slangen.

9 Hell vindusspylervæske i reservoaret til streken på utsiden av beholderen eller helt full hvis det ikke er streken.

10 Trykk på tanklokket fast på toppen av reservoaret.

Hint

  • Vindusspylervæske inneholder en liten såpe tilsetning som vindusviskerne skrubbe bugs og andre messes av vinduet.
  • Bruk vindusspylervæske for å unngå kalkavleiringer i reservoaret fra å legge vann til beholderen.
  • Tømming av vindusspylertanken på en bil som er varm kan fører til at væsken til å sprute på varme deler, lage damp og forårsake brannskader.