Hvordan Spray Metal Flake Paint

Metal flake maling er oftest brukt i bil og båt maleri. Metallet flake maling gir en unik glans og gnisten til noe maling jobb. For å oppnå en unik blanding, kan forskjellige størrelser og farger på de metallflak tilsettes til den klare maling. Denne fremgangsmåte for maling, er imidlertid svært tidkrevende fordi det tar mange strøk av metallflak og lengre tørketid enn vanlig maling. For å være sikker på at metallflak er fargen og utseendet du ønsker, og for å få litt trening, kan du prøve å spraye den på en skrap stykke bil først før du prøver å spraye og hele bilen, motorsykkel eller båt.

Bruksanvisning

1 Rengjør hele bilen at du kommer til å spraye med metall flak maling med såpevann. Skyll bilen og tørk den grundig.

2 Maske av kjøretøyet rundt vinduene og andre områder som kanskje trenger beskyttet mot malingen. Dekk til vinduene i papir og feste papiret rundt kantene på vinduene ved hjelp av mer maskeringstape.

3 Velg farge på metallflak og størrelse som du ønsker å male med. Jo større flak av metall de mer dramatiske gnisten vil bli. Hvis du ønsker å forandre fargen på bilen og ikke bare legge metallflak, male bilen ønsket farge i en metallisk base. Ved valg av metallflak, oftest den samme fargen på metall flak som malingen ser best.

4 Bland sammen 2 ts. av metallflak per 1 qt. av den klare maling flak bærer i en meget ren beholder.

5 Hell blandingen i reservoaret for maling sprayer pistol. For å holde metallflak i suspensjon og jevnt fordelt over hele maleriet prosessen riste pistolen og til.

6 Plasser en 1,8 til 2-mm dyse tips på maling pistol.

7 Hold maling sprayer seks inches bort fra bilen til å male og male i en kontinuerlig horisontal bevegelse forfra og bakover. Gjenta dette over hele bilen og la den tørke. Bilen kan ta én til fire strøk av metallflak for å få ønsket utseende. Flere strøk vil produsere høyere gnisten.

8 Forsiktig sand over hele bilen med 800-sandpapir.

9 Spray metall flak og klarlakk blanding med ett til to strøk med klarlakk. Dette vil gi en glatt og skinnende finish til maling jobb.