Hvordan spiller jeg min mp3-spiller på My Radio?

Hvordan spiller jeg min mp3-spiller på My Radio?


Bærbare MP3-spillere gjør det mulig for brukeren å lytte til et stort bibliotek med musikk omtrent hvor som helst. De er ideelle for å lytte til musikk når du trener eller arbeider, og når du lytter til musikk alene gjennom øretelefoner. Hvis du ønsker å bruke MP3-spilleren i bilen, er det en rekke alternativer tilgjengelig på en rekke kostnader. Velge en mindre kostbart alternativ betyr ikke nødvendigvis går på bekostning av lydkvaliteten. Noen av disse alternativene lar deg spille av MP3-spilleren på mer enn bare bilstereoanlegg.

Tilkobling direkte

Mange lager bilstereoer har en aux-inngang. AUX jack er vanligvis en kvinnelig 3,5 mm, eller 1/8-tommers port. Den matchende stereo lydkabel har 3,5 hannplugger i begge ender. Du kobler den ene enden til MP3-spilleren, og den andre inn i AUX-kontakten. Disse kablene er relativt billig. Per januar 2010, selger Radioshack.com en 6-fots lydkabelen for $ 7,49. Direkte forbindelser via AUX jack tilbyr en kvalitetstilkobling. Din stereo kan ha AUX kontakten på baksiden, og bruke den samme typen RCA-kontakter som finnes på stereoanlegg. Lignende 3,5 mm til RCA-kabler er også tilgjengelig for en sammenlignbar pris. Hvis dette er tilfelle, må du rute kabelen til forsiden av dashbordet.

Hvis bilstereoen ikke har en AUX-kontakt, du har fortsatt andre rimelige alternativer. For radioer med en kassettspiller, kan du bruke en kassettspiller adapter. Kassettspiller adaptere har en kassett ende festet til en kabel med 3,5 mm jack, som kan plugges inn din MP3-spiller. Kassetten enden har en magnetkontakt som vil berøre kassetthoder i dekk, passerer lydsignalet gjennom. Adaptere kan variere i pris fra rundt $ 6 til $ 35, slik som de anmeldt av CNET.com på bit.ly/5hN80j.

Mange hjem stereoanlegg, samt bærbare "boom-bokser", har også AUX knekt, eller en kassettspiller, så disse tilbehør kan brukes sammen med dem også.

FM-sendere

Ifølge Kevin Massey av CNET.com, kan de uten noen form for direkte tilkobling alternativet fortsatt spille MP3-spillere gjennom deres bilstereoen, ved hjelp av en FM-sender. FM-sendere plugge inn din MP3-spiller, og kringkaste lyd over en radiofrekvens. En FM-senderen store ulempen er at kvaliteten på overført lyd er mye dårligere. Mange FM-sendere er batteridrevet, og lar deg spille av MP3-spiller via FM-radio.

Aftermarket Stereoanlegg

Mens lav pris, de retning tilkobling og FM-overføring alternativer alle dele en ulempe: du må styre MP3-spilleren direkte. Kevin Massey av CNET.com foreslår å installere en ettermarkedet radio med en mer sofistikert tilkobling, som overfører både lyd og informasjon. Se produsentens håndbok for å finne ut kontakten, eller DIN størrelse, kompatibel med bilen. Enkelt DIN-systemer har en rudimentær grensesnitt som lar deg kontroll over spillelister og sang valg, mens de dyrere doble DIN-systemer kan ha berøringsskjerm skjermer, og også vise albumbilder. Disse systemene kommer i et bredt prisklasse. Per januar 2010, selges Sonys CDX GT610UI modell for $ 139, mens Pioneer AVIC-D3 selges for $ 1429.