Hvordan Smør Lagrene i MATCO Verktøy Bokser

Hvordan Smør Lagrene i MATCO Verktøy Bokser


MATCO verktøykasser har høy kvalitet konstruksjon. Matco skryte av å skape en holdbar, nesten uslitelig verktøykasse perfekt for mekaniker og bilverksted bransjen. Men selv de best konstruerte produkter trenger skikkelig vedlikehold. De MATCO verktøykasser har stål kulelager gli konstruksjon for sin skuff glir. Smør disse glir periodisk med riktig medium kroppen fett.

Bruksanvisning

1 Trekk skuffen ut til sin fulle utskjøvne stilling. Inspiser skuff glir for å se om det er skitt eller skitt buildup. Fjern all smuss og skitt med rene filler eller Q-tip bomullspinner som nødvendig.

2 Sett i sprøyterøret på den hvite litiumfett kan aerosol inn i uttrekksenheten, inn i det område hvor uttrekksenheten kommer inn i verktøyet boks skap. Kulelagrene er like bak kanten av verktøyskap.

3 Spray et kort støt av litium fett inn i dette området, så spray et tynt lag på utsatte skuff lysbilde.

4 Skyv skuffen inn og ut av verktøyet boksen et par ganger for å bruke glidemiddel. Skuffen drift vil spre oljen over raset, og vil re-smøre hele lysbildet og peiling forsamlingen.

Hint

  • Ikke bruk en gjennomtrengende olje smøremiddel som "WD-40", "Fabulous B'laster" eller andre smøremidler som har ordene "penetrerende olje" i sin beskrivelse. Ikke bruk motorolje, eller husholdning olje. Disse produktene er laget for å suge inn i en felles og / eller fjerne belegg buildup, og vil ikke følge lagrene eller glir. Disse produktene vil redusere smøreegenskapene til de eksisterende smøremidler på verktøyet skuffen glir, og vil raskt tiltrekke seg smuss og skitt.