Hvordan slette filer på en Ipod Touch

Hvordan slette filer på en Ipod Touch


Selv om det kan være god plass på iPod touch, kan det komme en dag når du finner ut at du bare ikke høre på Madonnas smash hit "Holiday" fra 1983 så mye som du opprinnelig trodde du ville når du setter den på iPod. Men å bli kvitt denne filen (samt noen andre potensielt pinlig video eller lydfiler) er svært enkelt.

Bruksanvisning

1 Koble iPod Touch til datamaskinen ved å koble din synkroniseringskabel til både iPod og datamaskinens USB-port. Merk: Du må koble iPod til datamaskinen du har dine mediefiler på samt iTunes.

2 Åpne iTunes. Du skal se en liten iPod-ikonet på venstre ruten i programmet. Klikk på dette ikonet for å vise medieinnholdet.

3 Velg mediefilen du vil slette ved å venstreklikke på den for å markere den. Deretter høyreklikker du på den for å få opp en undermeny. Velg "Slett" fra denne undermenyen for å fjerne den fra iPod. Du kan også velge "delete" fra Rediger-menyen for å fjerne sangen fra iPod

Hint

  • Metoden er beskrevet ovenfor viser en manuell måte å fjerne sanger, men hvis du har din iPod sett for automatisk synkronisering med iTunes, så kan du bare slette sangen fra iTunes (selv om iPod ikke er koblet til), og neste gang du kobler iPod til datamaskinen, vil den filen du ønsker å fjerne slettes automatisk.