Hvordan slå lysbilder i en DVD

Hvordan slå lysbilder i en DVD


Hvis du har noen gamle 35mm lysbilder liggende rundt i huset, kan du ikke vet at det & # 039; s mulig å konvertere dem til digitale bilder på en DVD. Dette gjør tilgang til og se lysbildene enklere enn hvis du hadde å koble opp en projektor og manuelt laste lysbildene selv. Dessverre, dette krever en spesiell skanner - men den gode nyheten er at de relativt billig. Og konverteringsprosessen tar knapt opp når som helst i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Fest den ene enden av den medfølgende USB-kabelen i porten på siden av filmskanner og den andre enden i porten på datamaskinen. Se i brukerhåndbøkene til datamaskinen og skanneren hvis du har problemer med å finne portene, eller for å se om du må installere skannerdrivere på datamaskinen. Hvis du gjør det, kan du følge instruksjonene i skanneren guide for installasjon.

2 Velg "Resolution" fanen fra skanneren program på dataskjermen og sette oppløsningen i forhold til hvordan du vil bruke bildet. Hvis du ønsker å skrive ut 8x10 bilder bør du sette oppløsningen til 3000 dpi (dots per inch), for e-post eller mindre utskrifter, sett den til rundt 2000 dpi.

3 Sett inn en enkelt film lysbilde i den medfølgende lysbildet patronen og sett kassetten inn i filmskanner. Vent på at bildet skal vises i vinduet.

4 Trykk fange for å lagre bildet som en digital fil. Gjenta denne prosessen med alle lysbildene du ønsker å slå inn et digitalt bilde.

5 Sett inn en skrivbar DVD i datamaskinen og åpne DVD-brenner på datamaskinen. Hvis du bruker en PC, vil det være Windows Movie Maker; hvis du bruker en Mac, vil det være iTunes.

6 Dra og slipp lysbildefiler fra skanneren programmet til DVD-brenner, og klikk på "Burn" -kategorien for å starte innspillingen av DVD. Vent til statuslinjen på skjermen informerer deg DVD er ferdig.