Hvordan slå en datamaskin og Minicam Into en sikkerhet kamera

Security-kameraer blir mer og mer vanlig, og en stor grunn er den stadig fallende prisen på teknologien. Å sette et overvåkningskamera i ditt eget hjem gir en rekke fordeler, inkludert fraråde innbruddstyver fra å komme inn - eller hjelpe identifisere noen som gjør det. De er ganske enkle å installere. Faktisk, med en felles trådløs minicam og en datamaskin, kan du bygge din egen grunnleggende hjem videoovervåkingssystem og gi deg selv og din familie en litt fred i sinnet.

Bruksanvisning

Plassering av kamera

1 Velg området du ønsker å overvåke. Mange velger stuen, med kameraet peker mot inngangen til fange eventuelle inntrengere.

2 Plasser den trådløse minicam i en høy spot. Hvis du ønsker, kan du skjule den. Når du velger et sted for kameraet, ta hensyn til størrelsen på batteripakken. De fleste minicams krever et 9-volts batteri til å operere - og disse batteriene kan være større enn selve kameraet.

3 Angle kameraet nedover. En høy, ned vendt vinkel er vanligvis den beste utsiktspunkt for å fange et stort område.

Sette opp skjermen

4 Bruk en komposittvideokabel for å koble "video ut" jack av den trådløse mottakeren til "video i" jack av videoopptakskort. Begge knekt bør ha en gul sirkel, som vanligvis indikerer en videoforbindelse.

5 Sett videooverføring kort i datamaskinens kortspor. På stasjonære, er dette normalt på forsiden av tårnet, mens bærbare datamaskiner, er det på siden av tastaturet.

6 Slå på den trådløse mottakeren og minicam. Bilder som er tatt fra kameraet bør begynne streaming til PC-skjerm.

Hint

  • Hvis du ønsker å ta opp bildene dine minicam fanger, bare plassere en videospiller i mellom den trådløse mottakeren og videoopptakskort. Dette innebærer at man kobler den "video ut" jack av den trådløse mottakeren til "video i" jack på videospilleren, da, med en annen videokabel, kobler "video ut" kontakten på videospilleren til "video i" jack av videoopptakskort. Herfra er det bare et spørsmål om å sette inn en kassett og opptak innholdet.
  • Kontakt lokale forskrifter om overvåkingskameraer for å sikre at du ikke bryter personvernlover.