Hvordan Skyll kjølesystemet i en Ford Taurus With No Radiator Cap

Hvordan Skyll kjølesystemet i en Ford Taurus With No Radiator Cap


Motorens kjølesystem i Ford Taurus, som alle motorkjølesystemer, krever press for å fungere ordentlig. Radiatorlokket er en nøkkelkomponent i å holde systemet under trykk. Uten hetten, vil systemet ikke fungerer som de skal. Systemet krever også rent kjølemiddel, en blanding av frostvæske og destillert vann, for å fungere godt. Selv om du kanskje synes det er vanskelig å stole på motorens kjølesystem uten en radiator cap, kan du skylle den hvis du har noen grunnleggende automotive-reparasjon dyktighet.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Taurus og skyv oppsamlingspannen under passasjersiden motorbrønnen før det er rett under varmeslangene nær brannmuren.

2 Kutt påhengs varmeapparat slangen en fot fra brannmuren og sikte de to kutt ender ned på oppsamlingspannen slik at kjølevæske i dem skjenker i pannen.

3 Skyv de to slangeklemmer fra flush tee kit over de to endene av nyklipt varmeapparat slangen. Koble slangen tilbake sammen med spyle tee i mellom dem. Trekk til slangeklemmer med socket sett.

4 Fest hageslange til flush tee innløp og skyv fangsten panorere over før det er rett under radiatoren filler halsen. Slå vann på og la systemet flush til rent, klart vann kommer ut av påfyllingshalsen. Slå av vannet.

5 Koble slangen fra den jevne tee og sette lokket på tee. Løsne slangeklemmen på den nedre radiatorslangen der den møter radiator. Trekk slangen av radiatoren for hånd og la spylevann å helle ut i oppsamlingspannen.

6 Koble radiatorslangen og stram slangeklemme. Fyll radiatoren med en 50/50 blanding av Ford frostvæske og destillert vann. Kontroller at frostvæske du kjøper er spesifikke for Taurus modell år.

7 Kast kjølevæske og vann i oppsamlingspannen i samsvar med lokale miljøforskrifter og kjøpe en radiator cap for Taurus før motoren startes.

Hint

  • Sjekk med din lokale auto-deler forhandler for informasjon om avhending av automotive væsker trygt og lovlig.