Hvordan Skriv en Volkswagen Radio kode

De fleste biler laget av 1990 om å komme med anti-tyveri tiltak. Volkswagen merkevare er ikke annerledes. Med mindre du har en utvidet sikkerhets versjon, anti-tyveri tiltak på lager VW biler beskytte radio og CD-spiller. Hvis strømmen er koblet fra radio, som når en batter dør eller radioen er stjålet, eller hvis en elektrisk sikring ryker i bilen, anti-tyveri enheter spark i. Når strømmen kommer tilbake, må du angi en fabrikklevert radio sikkerhetskode for å låse opp radioen. Dette er forholdsvis enkel.

Bruksanvisning

Hvordan Skriv en Volkswagen Radio kode

1 Sørg for at koden må legges inn. Du vil vite om radioen - som normalt ville lese dato, klokkeslett og radiostasjon - leser bare ordet "SAFE".

2 Finner den radio-koden for bilen. Hvis du har kjøpt bilen ny, ville giveren har gitt deg denne koden. Det vil ikke være i brukerhåndboken. Hvis du har kjøpt bilen brukt og ikke har radiokoden, følger du trinn 3 og 4. Hvis du har koden, hoppe over disse trinnene.

3 Fjern radioen fra dashbordet. Du må enten en Phillips eller vanlig skrutrekker for å gjøre dette. På siden av radioen er seriekode.

4 Ring en VW forhandler og be om å snakke med kundeservice. Gi representanten radioen serienummer og VIN-nummer. De vil da gi deg den radiokoden.

5 Bruk stasjonsinnstilt tall på radioen for å oppgi den firesifrede koden. Skriv inn det forsiktig; vanligvis får du bare to forsøk på å taste inn koden før bilen låser deg ut igjen. Dette vil tilbakestille bilradioen tilbake til SAFE-modus og du vil være i stand til å gjøre et nytt forsøk i minst en time ..

6 Trykk på "søk" -knappen på radio etter at du har tastet inn koden. Ofte er representert med ">>" symbol. Dette bør aktivere radioen. Bruk radioen på vanlig måte.

Hint

  • Kontakt forhandleren hvis radiokoden du har ikke fungerer.