Hvordan Skjær et SIM-kort

Hvordan Skjær et SIM-kort


Noen ganger et SIM-kort (Subscriber Identity Module) må kutte i for at den skal passe nøyaktig inn i mobiltelefonen når du er enten forsøker å bruke en ulåst telefon, eller når du ønsker å betjene din mobiltelefon med to SIM-kort. Prosessen med å kutte et SIM-kort kan virke enkelt, men du må være forsiktig fordi noen skade på SIM bilen vil gjengi den ubrukelig på grunn av sikkerhetsfunksjonene innebygd i SIM-kort. Med riktig verktøy og redskaper, vil du være i stand til å kutte et SIM-kort for å plassere i din mobiltelefon i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Kjøp et nytt SIM-kort fra mobiloperatøren eller fra et nettsted hvis du har planer om å låse opp telefonen. Det er best å faktisk gå til den fysiske butikken for å kjøpe SIM-kort, slik at du fysisk kan få produktet på samme tid. Kostnaden er vanligvis $ 25 for SIM-kortet som i 2010.

2 Kjøp et SIM-kort skjæring kit. SIM-kortet skjære kits har de riktige materialer for å justere inn SIM-kortet for å sikre at du får en nøyaktig kutt uten risiko for skade på SIM-kortet. Hvis du bare vil ha et verktøy for å kutte ut SIM-kortet av seg selv, kan prisen være så lav som 7 dollar for et SIM-kort cutter i motsetning til et kit med SIM-kortet, justeringsverktøy og kutter, som vil koste nærmere $ 15 - $ 20.

3 Sett et stykke papir i SIM-kortet kutter først å utføre en test kutt. Ved hjelp av et stykke papir først vil sikre at det ikke vil være noen feil fordi når du har klippet inn SIM-kortet, kan du ikke angre prosessen.

4 Sett SIM-kortet inn i SIM-kortet kutter med gullet informasjon chipen opp. lukke SIM-kortet forsiktig kutter til du hører en kneppende lyd. Ta ut SIM-kortet for å bestemme kuttet.

5 Sett inn andre SIM-kortet inn i SIM-kortet kutter hvis du vil sette inn to SIM-kort i mobiltelefonen. Sett den sekundære lydkort på samme måte som du gjorde den første SIM-kortet for å sikre en duplikat form og størrelse.

6 Sett begge SIM-kort i SIM-kortadapter. Skyv ett SIM-kortet inn i SIM-kortadapter og sette den andre på toppen eller innenfor samme adapter, avhengig av adapteren du har kjøpt og formålet med prosjektet.

Hint

  • Det er produkter på markedet som gjør at du kan bruke to SIM-kort uten å kutte. Men ved å bruke et SIM-kort cutter er fortsatt den mest effektive måten å sikre mobiltelefonen gjenkjenner SIM-kort.