Hvordan skifte olje på en 2004 Harley Road konge

Riktig vedlikehold er nøkkelen til å holde en Harley-Davidson motorsykkel kjørbar stand til enhver tid. Som en del av vanlig vedlikehold rutine, endre Væsker og olje i motorsykkelens motor, girkasse og primære stasjonen kan forhindre for tidlig slitasje og varmeutvikling. Selv om tanken på foretaket denne oppgaven kan synes vanskelig for mindre enn mekanisk dyktig Road kong eier, er prosessen enkel og kan gjøres ganske raskt etter første eller andre forsøk.

Bruksanvisning

1 Plasser Road King på et stativ eller heis. For at væske for å drenere riktig, må motorsykkelen være oppreist under prosessen. Hvis du ikke har en motorsykkel stand, klikk på "DIY Motorsykkel Lift" linken i Resource delen for å lære om hvordan å lage en bruker lett oppnåelig elementer.

2 Plasser en oljepannen under motoroljepluggen. Pluggen er under motoren og like foran bunnpannen. Fjern pluggen ved hjelp av en pipenøkkel, og la oljen renne. Fjern dreneringspluggen O-ring og erstatte den med en ny O-ring. Tørk spissen på tappepluggen ren med en klut og sett det inn i motoren når oljen er helt utladet.

3 Flytt oljepanne under oljefilteret. Ved hjelp av en strap- eller cap-stil filter skiftenøkkel, skru av oljefilter fra motoren og la eventuelle gjenværende oljen renne ned i bunnpannen. Fyll en ny oljefilter med olje, og spre et lag med olje rundt sin parring overflaten. Skru det nye oljefilteret på motoren for hånd til den sitter mot motoren. Stram filteret ytterligere halvparten til to tredjedeler av en sving, for hånd, for å sikre den.

4 Legg opp til 3 liter fersk motorolje inn i oljetanken. Bruk en trakt for å hindre at oljen renner ut. Når oljetanken er fylt fjerne trakten og tørk den ren med en klut. Skift olje tankens påfyllingslokket.

5 Flytt bunnpannen under overføring og fjern overføring dreneringspluggen med en pipenøkkel. Tillat overføring væske kan tømmes helt. Fjern dreneringspluggen O-ring og erstatte den med en ny O-ring. Tørk dreneringspluggen med en klut for å fjerne eventuelle rester før du setter den på overføringen.

6 Legg opp til en liter fersk overføring væske i girkassen. Bruk en trakt for å unngå at væske renner ut. Når overføring væske er fylt, fjerne trakten og tørk den ren med en klut. Sett på transmisjonens påfyllingslokket.

7 Fjern runde derby dekselet fra den ytre hoveddekselet med en sekskantnøkkel. Sett derby dekselet og dens pakning til side. Plasser oljepanne rett under derby dekselet. Den primære tappeplugg er plassert under derby dekke; fjerne det med en umbraconøkkel og la væsken renne helt. Bytt tappepluggen O-ring og tørk pluggen ren med en klut før du setter den på den primære.

8 Hell opp til 1 liter fersk primære væske inn i primær gjennom derby dekselet havn. Når de er fylt, bør den primære væskenivå være ved foten av clutchenheten. Sett på derby dekselet og dens pakning, stramme boltene med en pipenøkkel.

Hint

  • Varm motorsykkelens væsker ved å la motoren gå i 5 minutter. Varm olje vil strømme jevnere og vil tillate væske å renne mer fullstendig.
  • Fjern lokk fra oljetanken og overføring før tømming av væsker. Dette vil lufte begge systemene og hjelpe væsker renne lettere.
  • Tørk bort olje eller væske søl med en klut før du starter motorsykkelen igjen for å hindre røyking og olje "burn-in".