Hvordan sjekker jeg Mazda 4 Cyl Motorkoder på en 1992 B 2200?

Hvordan sjekker jeg Mazda 4 Cyl Motorkoder på en 1992 B 2200?


The Power Control Module (PCM) i 1992 B-2200 overvåker input og output funksjoner i Mazda-motoren, og danner kjernen i den selvdiagnosesystem. Hvis det oppdages et problem, vil PCM gjenkjenne en feil og tilordne den en identifikasjonskode, som den vil lagre i minnet delen. Identifikasjonskodene endres avhengig av om det er en forgasser eller drivstoffinnsprøytning modell. Kodene er i avsnittet.

Bruksanvisning

1 Start motoren og la den varmes opp til driftstemperatur. Slå av motoren.

2 Åpne panseret på bilen. Finn "Tester" boksen. Boksen er på førersiden av motoren. Det er ca 2 inches med 2 inches i størrelse. Åpne den ved å klikke av lokket fra bunnen av boksen.

3 Se på diagrammet på undersiden av toppen av lokket for å regne ut den nøyaktige plasseringen av STI og SIG RTN tilkoblinger. Koble en jumper wire fra STI til SIG RTN tilkoblinger ved å trykke hardt den ene enden av 3-tommers ledning inn i STI sporet og den andre enden inn i SIG RTN sporet. Jiggle ledningen forsiktig for å sørge for at ledningen er sikkert i hver tilkobling hull.

4 Gå inn i lastebilen og slå av tenningen til "On" posisjon uten å starte bilen. Se "Check Engine" lys. Grab din notatbok og penn. Den "Check Engine" lys begynner å blinke starter med en langsom flash, og deretter gå til en raskere flash. Spill antall blink kjennetegnes av intervallene mellom lange og korte blink. Flashing vil gå gjennom en komplett syklus og deretter starte på nytt slik at hvis du går glipp av første sett med koder, vil de begynne på nytt. Vri tennings til "Off" posisjon og fjern jumperen ledningen fra tester boksen.

5 Fjerne kodene ved å koble den negative batteriet. Løsne skruene på batteripolene. Sett inn en flat skrutrekker inn i batteriterminalen for å løsne den fra batteriet innlegget. Trekk den av i innlegget. Gå inn i bilen og trykker ned bremsepedalen til greven av 30. Sett på batteripolen til batteriet innlegget. Stram til innlegget.

Hint

  • Tolke kodene med listen i ressurs-delen.