Hvordan sjekke samtaleloggen på en AT & amp; T Wireless Plan

Hvordan sjekke samtaleloggen på en AT & amp; T Wireless Plan


Hvis du bruker så mye tid på din mobiltelefon som de fleste andre folk bruker på deres, kan det noen ganger være vanskelig å holde oversikt over samtaleloggen. Men anledninger kan og vil dukke opp hvor du må finne en oversikt over en viss samtale eller kontakt. Den gode nyheten er at hvis du har en AT & T / Cingular Wireless plan, kan du få tilgang til samtaleloggen raskt og enkelt via din online telefonen konto. Du trenger ikke å være en teknisk geni for å finne ut hvordan få tilgang til anropsloggen på nettet. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på din personlige konto.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen, åpner nettleseren og gå til "My Wireless konto" -delen av AT & T hjemmeside (se Resource avsnitt).

2 Skriv inn passordet og logger inn på din personlige konto side. Hvis du ikke har en konto med AT & T, kan du opprette en ved å klikke på den blå "Kom i gang" i midten av siden. Derfra følger instruksjonene på skjermen for å opprette en gratis konto.

3 Finn "Bill & Payments" boksen når du er logget inn på din konto. Deretter velger du "Vis Bill Summary" i boksen.

4 Klikk på "Bruk Details" fanen øverst på siden for å få opp et vindu med informasjon om hele anropsloggen, inkludert tall kalles, klokkeslett for hvert anrop og minutter brukt på hver samtale.