Hvordan sjekke girolje i en Camry

Hvordan sjekke girolje i en Camry


Kontroll av overføring væske i din Toyota Camry skal bare ta noen få minutter. Camry er Toyotas mellomstore sedan. Dens girolje skal kontrolleres så ofte som du endrer motorolje. Når du sjekker væsken, må du se om væsken er en rød farge. I tilfelle væsken er ikke rødt, må du kanskje ha overførings inspisert av enten en respektert mekaniker eller Toyota forhandler.

Bruksanvisning

1 Starte bilen å la den varmes opp. La bilen for å kjøre i fem minutter. Skift bilen gjennom alle girene. La bilen for å skifte til hvert gir før han flyttet til neste gir. Gå tilbake til "Park" og skru bilen av.

2 Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Lokalisere overføring peilestaven mot siden av motoren.

3 Trekk peilepinnen ut av røret. Kontroller at du har overføring peilepinnen og ikke motoren peilepinnen, som ville ha brun olje i stedet for rødt. Tørk overføring peilepinnen med et rent håndkle. Sett peilepinnen tilbake i røret. Pass på at den sitter helt.

4 Trekk peilepinnen ut av røret og kontroller væskenivået mot markeringene på peilepinnen. Peilepinnen vil vise om nivået er full eller hvis det er behov for væske tilsettes.

5 Plasser en trakt i munningen av overføringspeilestaven øret. Hell overføring væske i halv-liters intervaller. Sjekk væskenivået hver gang. Fortsett å fylle inntil nivået indikerer full.

Hint

  • Rådfør deg med brukerveiledningen for riktig type automatgir væske. Den anbefalte typen er Dexron II.