Hvordan sjekke en mobil Location

Kontrollere mobil plasseringen av dine venner og familie kan spare deg for mye tid og energi. Det beste er at du ikke trenger å kjøpe en ekstra gadget eller skall ut noen penger til å sjekke en mobil plassering. Alt du trenger er en fungerende mobiltelefon, og du er klar til å sjekke en mobil plassering ved hjelp av Google Latitude. Google Latitude vil fungere på mobiltelefonen selv uten å gjøre bruk av GPS-teknologi. Det fungerer med ditt eksisterende nettverk av venner og familie. Google Latitude er kompatibel med de fleste mobile enheter, inkludert Android, iPhone og Symbian-drevne mobile enheter.

Bruksanvisning

Via Mobile Phone

1 Skriv inn webadressen "google.com/latitude" i mobiltelefonens nettleser.

2 Skriv inn ditt mobilnummer og plassering på menyen siden.

3 Klikk på fanen "Send en kobling til telefonen min." Du vil da motta innstillinger for Google Latitude på mobiltelefonen.

4 Installer Google Latitude-programmet ved hjelp av innstillingene. Bare følg instruksjonene på skjermen.

5 Åpne Google Latitude programmet på nytt for å begynne å sjekke mobil plassering. Finn "meny" side, og klikk på den. Se etter "Latitude" og begynne å legge til venner og familie ved å kode sine e-postadresser. Når du har aktivert Google Latitude profilen din i mobiltelefonen, kan du se et ikon som representerer deg, din e-postadresse og den siste plassen din mobil ble oppdaget.

via PC

6 Skriv inn adressen, http://www.google.com/intl/en_us/latitude/intro.html i din nettleser

7 Klikk på linken som sier "Bruk Latitude på datamaskinen".

8 Logg deg på med Google-kontoen din for å vise menyen siden av Google Latitude. Nå kan du sende en invitasjon til dine venner og familie, slik at du kan vise sine mobile plassering, og de kan se deg.

Hint

  • Du kan velge hvilke spesifikke venner kan se posisjonen din. Hvis du ikke vil at noen i nettverket for å vite oppholdssted, bare velge å oppdatere statusen til "Skjul din posisjon." Hvis du ønsker din liste over venner å vite hvor du er igjen, bare gå tilbake til "posisjonen din» i personverninnstillingene.