Hvordan sjekke en Coil Spring Rate

Hvordan sjekke en Coil Spring Rate


Fjærkonstanten refererer til mengden av trykk som er nødvendig for å komprimere en fjær en tomme. Tre egenskaper direkte påvirke våren rate: wire diameter, gjennomsnittet for vårens diameter og antall aktive spoler i løpet av våren. Bruk en hydraulisk fjær tester for å få mest mulig nøyaktig våren måling og bestemme de optimale fjæregenskaper for ditt formål. Disse instrumentene krever lite bruk kunnskap og vanligvis er utstyrt med en lett-å-lese digital skjerm for måleavlesninger.

Bruksanvisning

1 Laste fjæren direkte inn i kompresjonskammeret. Juster kammeret, slik at topp og bunn kommer i kontakt med begge ender av fjæren. Fjern hendene fra kammeret og slå på den hydrauliske fjær tester.

2 Legg vekt på den hydrauliske komprimeringsmekanisme sakte. Legge vekt for raskt kan føre til våren for å bryte eller forårsake stress skade som kompromitterer vårens strukturell integritet.

3 Stoppe tilsetning av vekten når den hydrauliske fjær testeren varsler at komprimeringskammeret har beveget seg en tomme. Spill funnene. For eksempel at våren komprimerer en tomme etter 400 pounds av trykket er brukt. Spill våren rate som 400 pounds per en tomme.

4 Reduser trykket i kompresjonskammeret til null og slå av strømmen. Fjern fjæren fra kammeret.