Hvordan sette opp et Panasonic hjemmekinoanlegg

Du kan nyte kino lyd i stua når du setter opp et Panasonic hjemmekinoanlegg. Med riktig høyttalerplassering, vil du beundre lyden av filmer som er spilt. Ingenting slår å være omsluttet av musikk, dialog og lydeffekter av dine favorittfilmer. Det eneste du vil savne er kino smør på popcorn. Følg disse trinnene for å lære hvordan du setter opp systemet.

Bruksanvisning

1 Velg et sted å sette opp Panasonic mottaker. Avhengig av systemet, kan du ha en separat effektforsterker eller radio, så vel. Hold disse komponentene i et område der de ikke vil bli skadet ved et uhell. Prøv å beskytte dem mot støv, også.

2 Plasser den fremre par høyttalere slik at de brakett TV-skjermen. Hold dem minst samme høyde som skjermen. Du kan velge å montere dem på veggen over TV, så vel.

3 Sentrer senterhøyttaler. Enten du plassere denne over eller under TV-skjermen, kan du prøve å få det så nært sentrert som mulig. Hvis senterhøyttaleren er markert utenfor sentrum, vil dialogen og fortellerstemme av filmer ser ut til å være forutinntatt mot den ene siden.

4 Sett opp sub-woofer, slik at det er nær fjernsynet, men ikke så nært som å forårsake magnetiske forstyrrelser. Generelt bør du plassere den minst 3 fot fra skjermen.

5 Finn steder for de bakre høyttalerne, som også er kjent som surround høyttalere. De utfylle lydbildet av Panasonic hjemmekinoanlegg.

6 Fullfør kabeltilkoblinger for høyttalerne. Kjør kabler fra lydutgangene på mottakeren eller forsterkeren til inngangskontaktene av høyttalerne.

7 Koble mottakeren til TV. Utgang går til inngang slik, må du koble lydutgangene på TV til lydinngangene på mottakeren. Hvis du har muligheten til å bruke digital lyd, må du huske å gjøre bare én type lydtilkobling: enten digital lyd eller bare standard stereo lyd.

Hint

  • Prøv å ha minst 3 fot mellom fronthøyttalerne for best stereo separasjon. De bakre høyttalerne bør være lengre fra hverandre enn de fremre høyttalerne hvis mulig. Ikke vær redd for å justere plasseringen av høyttalerne etter at du har satt dem opp for å få best mulig hjemmekinolyd.
  • Før du setter opp din Panasonic hjemmekinoanlegg, husk å inspisere hver komponent for skade. Ikke glem å sjekke kablene for knekk eller brudd, noe som kan føre til en kortslutning.
  • Slå av alt lydutstyr før du kobler til. Også skru ned volumet på forsterkeren makt til minimumsinnstillingen. Dette beskytter høyttalerne fra strømspiss og overspenning som kan skade kjegler.