Hvordan sette opp ditt Phillips TV

Hvordan sette opp ditt Phillips TV


Philips 'merkevare LCD-TV er et billigere alternativ til high-end TV-er fra Sony, Sharp og Samsung. Ifølge "Bloomberg Businessweek," mens bildet ikke kan være så skarp eller så levende som sine konkurrenter, Philips merkevare TVer fortsatt gi et utmerket bilde. Philips 'TVer gi forbrukerne raske oppsett som varer bare noen få skjermer. Med sin "Settings Assistant" programvare på TV, optimalisere innstillinger blir mulig selv for de som ikke er teknologisk tilbøyelig.

Bruksanvisning

1 Koble til TV og tilføye ytterligere ledninger slik som for kabel-TV eller en Blu-ray eller DVD-spiller. Noter inngangene der du plugge disse ledningene inn som du er nødt til å gå gjennom inngangene til å bruke enhetene. Navn og nummer av inngangene vil være like ovenfor der du kobler dem til. Deretter slår du på TV.

2 Velg språket du ønsker å ha på TV-menyen i ved hjelp av fjernkontrollen.

3 Velg innstillingen på neste skjerm "Home". "Retail" innstillinger er forhåndsinnstilt for når TV er utstilt i en butikk. Hvis du velger "Retail" innstilling, ifølge nettstedet Philips, TV vil ikke lagre noe tilpasning og vil "muligens overstige den begrensede kravet til Energy Star kvalifisering."

4 Velg alternativet for å kjøre "Settings assistenten" på neste skjermbilde.

5 Se på bildene på skjermen, og bestemme hvilken som er mer behagelig. Du må gjøre dette opptil fem forskjellige ganger med forskjellige bilder avhengig av modell.

6 Velg "Lagre" for å lagre dine preferanser.

7 Trykk "OK" på fjernkontrollen for å avslutte og gå ut av "Settings Assistant."