Hvordan sette opp Bluetooth på Samsung mobiltelefoner

Sette opp Bluetooth på en Samsung mobiltelefon er en av de enkleste konfigurasjoner for å fullføre. Dette er fordi de fleste mobile enheter som er Bluetooth-kompatibel kommer forhåndsinstallert. Så som et resultat, blir ingen programvare installasjon kreves. Disse trinnene vil vise deg hvordan du aktiverer telefonens Bluetooth-funksjonalitet for å bli oppdaget av andre enheter.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp Bluetooth på Samsung mobiltelefoner

1 Trykk på "Meny" -tasten på din mobile enhet eller finne den på enhetens hovedskjermen. En liste over ikoner og / eller ord koblinger vises. Bla til "Innstillinger" og / eller "Tools" -ikonet på din mobile enhet. (Denne ordlyden vil variere avhengig av modell av telefonen din.) Klikk på "Settings" -fanen og finn "Bluetooth" -mappen. Dette er det stedet du vil alltid gå til når du aktiverer Bluetooth-funksjonen. Klikk "Bluetooth" for å skjule mappen og vise alternativene som tilbys for din funksjon.

2 Klikk "Navnet Min enhet" eller "Bluetooth Name" for å tilpasse din mobile enhet. Dette vil gjøre det lettere for andre å identifisere deg når paring. Paring er noen ganger vanskelig når andre enheter oppdages innenfor rekkevidde. Den tekniske modellnavnet kan være litt vanskelig å huske. Når du klikker på lenken, vil det vise en data skjema som skal ha teknisk modellnavnet allerede er på plass som standard tittel. Fjerne tittelen og endre navn på enheten til det du ønsker. Klikk "OK" for å lagre endringene.

3 Finn "Connections" -mappen og få tilgang til den for å konfigurere Bluetooth-innstillingene. Kontroller at innstillingen tilkoblingen er lagret som en "Phone" tilkobling og ikke en "Memory Card" tilkobling. Dette leder automatisk sammenkobling fil steder å lagre på telefonen. Deretter vil tilkoblinger mappen har muligheten til å enten "Aktiver" eller "Power" Bluetooth oppdagelse modus. Velg alternativ i henhold til dine spesielle headset.

4 Endre innstillingen til "På" eller "Make Synlig." Telefonen vil begynne å laste inn innstillinger, og en prosentandel indikator vil vise fremdriften av oppsettet. Når funksjonen er "On" vil telefonen varsle deg i løpet av sekunder. En liten Bluetooth-symbolet skal vises på telefonens oppgavelinjen. Dette er vanligvis hvor telefonens batteri og signalsymbolet er plassert. Dette er tegn på at Bluetooth er nå aktiv og den mobile enheten er synlig.

Hint

  • Kontroller at telefonen er Bluetooth-kompatibel. Du kan ikke være i stand til å bruke funksjonen hvis teknologien ikke var forhåndsinstallert på computer.Other Bluetooth-enheter bør være i nærheten av hverandre for at enheten skal være discovered.Create en enkel og passord for Bluetooth-enheten. Sørg for at det er lett å huske for å sikre enkel tilgang og locating.Some Samsung mobile enheter automatisk deaktivere Bluetooth-funksjonene etter 10 minutter for å bevare batteriets levetid. Så det er viktig å enten bruke funksjonen i denne tid eller holde beregninger på den tiden. Du kan ikke legge merke til når funksjonen automatisk deaktiverer.
  • Lad den mobile enheten før du bruker Bluetooth-funksjonalitet. Dette sikrer vellykket enhetsoppdagelse og sende uten mulighet for ødelagte koblinger, tilkoblinger eller sammenkobling failures.Turn Bluetooth-innstillingene av når du er ferdig med å bruke den. Bluetooth-teknologi kan ta opp en stor mengde batterilevetid i en kort periode.