Hvordan Sett SNES Roms på en Droid

Hvordan Sett SNES Roms på en Droid


Android Market, Google samling av tusenvis av gratis og betalte applikasjoner, tilbyr flere Super Nintendo Entertainment System emulatorer. Disse emulatorer tillate deg å spille SNES ROM på Android-enheten. SNES ROM er digitale kopier av SNES patroner som brukes av emulatorer på datamaskiner, smarttelefoner og annen elektronikk. ROM kan lastes ned direkte til din Droid via applikasjoner lastet ned fra Android Market, eller overføres via en microUSB-kabel til enheten hvis du allerede har ROMs på datamaskinen din.

Bruksanvisning

applikasjoner

1 Trykk på "markedet" ikonet i Droid App mater å få tilgang til Android Market.

2 Trykk søketasten, utpekt av et forstørrelsesglass for å åpne en tekstboks.

3 Skriv "SNES ROM" i tekstboksen og trykk på forstørrelsesglasset ved siden av den.

4 Trykk på en app som lar deg laste ned SNES ROM, for eksempel "SNES ROM Grabber", "Og SNESROMS" eller "ROM Buddy 2."

5 Trykk på "Install" i øvre høyre del av programmets siden for å begynne å laste ned programmet til din Droid. Noen programmer kan kreve en avgift for å laste ned.

6 Åpne programmet etter installasjonen og søk etter SNES ROM av ditt valg.

7 Velg "Last ned" og din Droid vil laste ned ROM direkte til enheten.

USB

8 Plugg inn din Droid microUSB-kabelen og koble den til datamaskinens USB-port. Dette er den samme kabelen som brukes for lading som fulgte med Droid.

9 Finn mappen på datamaskinen som har SNES ROM du ønsker å sette på din Droid. Høyreklikk på filen og velg "Kopier" fra alternativene gitt.

10 Åpne "Min datamaskin" for å få tilgang til alle tilgjengelige harddisker. Din Droid skal vises som en flyttbar lagringsenhet.

11 Dobbeltklikk på den flyttbare lagringsenheten for å få tilgang til mappene som finnes på din Droid microSD-kort.

12 Høyreklikk og velg "Lim inn" fra alternativene gitt å plassere SNES ROM på din Droid.

Hint

  • Hvis du ikke allerede har ROM i en mappe på din Droid, opprette en ny mappe for å organisere ROM. Høyreklikk på et tomt område på siden når du blar i Droid microSD-filer på datamaskinen din, velg "New" og "Folder". Navn mappen hva du ønsker.
  • Din SNES emulator vil typisk søke gjennom hele microSD-kort etter tilgjengelige ROM. Lime inn ROM inn i en bestemt mappe er ikke nødvendig.
  • Søk "SNES Emulatorer" i Android Market for å laste ned et program som lar deg spille ROMs.
  • Ikke last ned ROMs som du ikke personlig eier den opprinnelige kopien av å unngå å bryte loven. ROM er ment å fungere som en sikkerhetskopi av spillene du personlig eier.