Hvordan Sett sanger til en PC fra en iPhone og deretter gå inn på en iPod

IPhone er en smarttelefon som inneholder en rekke funksjoner - en av dem er muligheten til å spille MP3-filer og andre typer lyd som er lastet ned fra iTunes Music Store. Det er ingen måte å direkte overføre musikk fra en iPhone til en annen, eller fra en iPhone til en iPod, Apples flaggskip MP3-spiller. For å utføre denne oppgaven, må du få hjelp av Apples iTunes-programmet. Dette kan hjelpe deg synkronisere musikk fra iPhone til datamaskinen, som du deretter kan synkroniseres til iPod.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer iTunes-programvaren hvis du ikke allerede har gjort det. Klikk "Download Now" og lagre filen på skrivebordet, og dobbeltklikker den lagrede filen, og følg instruksjonene.

2 Start iTunes-programmet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Alternativt kan du også klikke på "Start" -knappen, se "Alle programmer" og velge "iTunes" fra sin respektive mappe.

3 Koble din iPhone til din PC ved hjelp av USB-kabelen. Tillat iTunes-programmet et par sekunder for å oppdage iPhone. Det vil da dukke opp under "Enheter" i venstre sidebar.

4 Klikk på iPhone etiketten i venstre sidebar, klikk på "Sync" knappen nederst til høyre side av skjermen. Dette vil synkronisere programmer, bilder og, viktigst, musikk til PC-en.

5 Koble fra iPhone og koble din iPod i å bruke samme USB-kabel. Tillat iTunes for å oppdage iPod.

6 Velg iPod fra venstre sidebar og, akkurat som du gjorde med iPhone, klikker du på "Sync" -knappen nederst i høyre hjørne av skjermen. Dette vil synkronisere musikk på PCen til iPod. Du vil nå ha samme musikkfiler på din iPod som du gjør din iPhone.