Hvordan Sett min signatur på mine SMS

Hvordan Sett min signatur på mine SMS


Den tekstmeldingstjeneste funnet på en mobiltelefon er lik e-posttjeneste på flere måter. Både for eksempel tillate brukere å legge til en signatur til hver utgående melding. Når du legger til en signatur i tekstmeldingen, ordlyden du velger vises på bunnen av hver melding som sendes. Dette er spesielt praktisk hvis du bruker tekstmeldinger til å kommunisere med arbeidskontakter eller andre personer som ikke er nære venner, som signaturen vil gjøre det umiddelbart klart hvem som sendte meldingen.

Bruksanvisning

1 Trykk "Main Menu" -knappen eller ikon på telefonen. En liste over forskjellige telefonalternativer vises.

2 Velg "Meldinger", "Tekst" eller "Tekstmeldinger" alternativet.

3 Trykk på "Innstillinger" eller "Tekstinnstillinger" -tasten.

4 Bruk en av telefonens piltastene til å markere "All Msg" eller "alle meld" alternativet. Trykk "OK" eller "Enter". Hopp over dette trinnet hvis noe alternativ eksisterer.

5 Velg "Signatur" på skjermen. Trykk "OK" eller "Enter". Deretter høydepunkt "Custom" eller "På" og trykk "OK" eller "Enter". En tom tekstboks vises på telefonskjermen.

6 Skriv inn signaturen du vil knytte til tekstmeldinger. Det er et tegn for signaturen, og den grensen vises under eller over tekstboksen. Tallet synker med hver karakter eller plass du skriver.

7 Trykk på "Lagre" alternativet. Signaturen er lagret i telefonminnet.

Hint

  • Ikke alle mobiltelefoner tillate signaturer med tekstmeldinger.