Hvordan Sett i en bilstereo

Hvordan Sett i en bilstereo


Installere en bilstereo kan raskt forbedre kvaliteten på noen tur. Mens du tar dashbordet fra hverandre og spleise ledningene kan virke skremmende, er prosessen faktisk veldig grei og bør ta den gjennomsnittlige bakgård mekanikeren ikke mer enn en time å fullføre.

Bruksanvisning

1 Ta av instrumentpanelet, og ta ut det gamle stereoanlegget hvis det er aktuelt. Normalt oversikter har fester eller skruer som holder dem på plass, og stereo vil ha en eller to sekskantboltene som holder det i. Ledningene på baksiden av den gamle stereo trekke ut som en mannlig kontakt, så ikke kutte disse ledningene . For biler uten stereoanlegg, kan denne kontakten være mangler, eller det kan ikke være noen høyttaler ledninger i det hele tatt.

2 Spleise den nye stereo kortets ledninger inn i den nye stereo enhet. Ledningene er fargekodet og er spesifikke for modellen av bilen. Det er diagrammer følger med adapter og ny stereo, og de bør bli enige. Ved hjelp av wirekutter, avisolere ned på viren til en dybde på en 1/2 tomme. Vri ledningen inn i sin partner, og pakk den forbindelse med en liberal mengde elektrisk tape.

3 Monter stereo inn i dashbordet adapterplaten. Det er en liten stålkappe som følger med den stereo som passer apparatet til platen. Når den er på plass, bøye tappene på sidene for å låse den på plass.

4 Marry ledningen adapter til bilens stereo-kontakt, og satt adapterplaten på dashbordet for å sjekke radio plassering. Bolt plate i ved å gjenbruke sekskantboltene. Platen skal matche opp med bolthullene i dashbordet panelet.

5 Test radioen. Bruk fader og balansekontroller for å sjekke høyttaler funksjonalitet.

6 Sett på instrumentpanelet ved å trykke den på plass eller påføre sine skruer.

Hint

  • Bruk verneutstyr når du arbeider på et kjøretøy.
  • Koble fra batteriet før du installerer en stereo.