Hvordan Sett en Plan på en pickup lastebil

Hvordan Sett en Plan på en pickup lastebil


Sette en plan på en pickup lastebil er ikke komplisert. Muligens det vanskeligste trinn i prosedyren er å sette sengen på plass på lastebilrammen. Større senger er satt ved hjelp av en kjede truss og heise. Mindre senger kan settes ved hjelp av assistenter til å løfte hvert hjørne og gå sengen på plass. Enten du skal installere en produksjons seng som er designet for å passe din lastebil eller en skreddersydd kommersiell plan, sørg for å bruke nye seng bolter, låseskiver og muttere.

Bruksanvisning

1 Flytt elektriske ledninger på lastebilrammen ut av veien. De fleste trådene er festet ved hjelp av klipp som dukker med en skrutrekker eller tang. Hvis plan har baklys mounts og side, sørg for at ledningen fører til lysene er under overflaten av rammen.

2 Plasser metallavstandsstykker eller gummi pute skiver på hullene bed-bolt på lastebilrammen. Bruk en kran for å senke plans på rammen, eller be assistenter til å plassere sengen på rammen. Juster bed-bolthull så tett som mulig med hullene i rammen.

3 Sett den smale enden av en gad lirke bar inn i en av seng-bolthull på forsiden av planskanneren. Bruk bar å manøvrere bed-bolt hull rett over hullet i lastebilrammen. Sett inn en seng bolt gjennom sengen og fullt gjennom lastebil ramme for å holde dette hjørnet av sengen på plass.

4 Juster de resterende boltehull som bruker gad lirke bar og sette inn en seng bolt i hvert hull som du går.

5 Organisere låseskiver og muttere i sett og plassere hvert sett under lastebilen i nærhet til sengs bolter. Sett en låseskive og mutter på hver bolt og stramme nøtter klokken med en socket og skralle.