Hvordan Sett en 2008 Blackberry på en telefon Charm

Hvordan Sett en 2008 Blackberry på en telefon Charm


Telefon sjarm er små, dekorative elementer som kan dingle fra din mobiltelefon. De er en fin måte å sette telefonen bortsett fra andre og vise litt av din personlighet. Hvis du var heldig nok til å kjøpe en Blackberry Pearl i 2008, vil du finne et spor på siden av telefonen som vil gjøre feste en sjarm en enkel affære. Men hvis du har kjøpt en kurve eller en annen form for Blackberry, vil oppgaven være litt mer utfordrende. Du må installere en silikon over Blackberry og punch din egen hull for din sjarm.

Bruksanvisning

1 Kjøp en silikon hud for Blackberry. Pass på å velge riktig hud for Blackberry-modellen, som en feil huden ikke passer ordentlig.

2 Identifisere stedet hvor du vil installere telefonen sjarm. Skjær to små, horisontale åpninger med en hobby kniv, den ene over den andre på siden av huden der du ønsker sjarmen å henge. Spaltene trenger bare å være ca 1/8-tommers lang og ca 1/8-tommers fra hverandre.

3 Sett løkken på strengen fra din sjarm i bunnen slit og deretter kjøre den ut gjennom toppen slit. Mate strengen gjennom før du har en stor sløyfe som strekker seg fra topphullet.

4 Pass dine sjarm opp gjennom løkken på strengen og dra den opp. Løkken på strengen vil trekke seg sammen og trekke tett mot silikon skin.

5 Skyv silikon huden over Blackberry for å installere det. Du bør finne at alle hullene i huden justere med telefonens konturer og kontroller. Hvis de ikke gjør det, har du kjøpt feil huden.

Hint

  • For best resultat, la huden ned på et hardt underlag og skjær i huden fra innsiden. Den harde overflaten vil tillate deg å skjære gjennom silikon mye enklere.
  • Hvis du er under aldrende, spør du foreldre om hjelp med denne prosedyren, som ved hjelp av en hobby kniv kan være farlig.
  • Vær svært forsiktig når slicing silikon huden og holde fingrene borte fra skjæreområdet for å unngå skade.