Hvordan Sett Album Art på en iPod

Siden det brast inn på scenen i 2001, har iPod hjulpet revolusjonere verden av digital musikk. Digital-musikkspillere --- inkludert iPod --- har gjort bærer en bærbar CD-spiller og en stabel med CD en ting fra fortiden for mange. Og nå med sin evne til å vise bilder og videoer, kan du ta skisser for musikken sammen med deg også.

Bruksanvisning

Automatisk Legge Album Art

1 Åpne iTunes på datamaskinen. Klikk på "Hent albumbilde" under menypunktet "Advanced" på toppen av iTunes-programvaren ved siden av "Hjelp" -knappen. Dette laster automatisk ned grafikken for musikken du har kjøpt fra iTunes Store eller for all musikk du har lagt til i biblioteket som selges i butikken.

2 Koble iPod til datamaskinen med USB-kabelen.

3 Finn de sangene du vil overføre til iPod, og dra dem til iPod-symbolet i panelet på venstre side av iTunes.

Legg Album Art manuelt

4 Åpne iTunes på datamaskinen. Klikk på sangen du vil legge til kunstverk, og klikk deretter på "Get Info" under "File" -menyen øverst i venstre hjørne av iTunes. Klikk på "Artwork" fanen i vinduet som åpner i iTunes.

5 Klikk på "Legg til". Dette gjør det mulig å søke på datamaskinen din for kunstverket, som trolig er i Bilder-mappen din. Klikk på grafikken du ønsker, klikk på "Velg" -knappen. Kunstverket vil dukke opp i et nytt vindu. Bruk glidebryteren under vinduet for å justere størrelsen på kunstverket. Legg kunstverk til andre sanger ved å klikke på "Neste" -knappen eller klikk "OK" hvis du er ferdig med å legge kunstverk.

6 Koble iPod til datamaskinen med USB-kabelen. Velg sangene du vil overføre til iPod, og dra dem til iPod-symbolet i panelet på venstre side av iTunes. Dette vil kopiere sangen og festet kunstverk til iPod.

Vise bilde på iPod med iTunes 7.0 eller nyere

7 Koble iPod til datamaskinen med USB-kabelen.

8 Åpne iTunes på datamaskinen. Velg din iPod fra "Devices" i kildepanelet på venstre side av iTunes-vinduet. Under "iPod-innstillinger", velg fanen "Music".

9 Klikk på boksen som sier "Vis albumbilde på iPod", som gjør at din iPod for å oppdatere biblioteket og vise skisser for musikk som er lagret på den.

10 Klikk på "Apply" for å lagre endringene og starte oppdateringen.